Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
14365
  • Sider

  • No pages

Nattvakt Link Blog

ManBiggest Loser (mayby), 57År, Östersund, Sverige

Nattvakt's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | Næste | Sidste

Forrfarande inge kul

2009-04-03 09:44   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

JAg har nu lagt ner allt för en stund framöver för att t atag i livet och allt runt omkring som legat i spillt. Återkommer så snart som möjligt.


Ha de o ma råkes


johan

 

Nu e re int kul

2009-03-14 06:21   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Så , så va man ledig från träningen under en vecka , för att sätta igång igen. Kör i gång me ett förbrännande pass istället för ett tungt max-ot pass. Mitt i passet känner jag att jag börjar må lite tjyvens  , går på dass och spyr som en stungen gris. Ut på golvet igen och skall fösöka köra igen men de funkar inte , nä nu hamnar man i världen av magsjuka.


Fan fanfan , så nu blir de lugnt tills på måndag den 16.e igen. Då BÖRJAR man igen , fan tappat räkningen nu på antal starter , men hade man varit en bil hade skroten hägrat.


HAr även varit och kollat upp min rygg. HAr ju problem då jag alltid har ont i den. Det är otroligt styva och korta höftböjare , måste tränas upp. Sen ahr jag typ ingen vridning i höften. Vrider jag åt höger kommer jag ca 90 grader , vrider jag kroppen åt vänster kommer jag ca 7 grader , låter bra , typ NEJ FAN HELLER:


Så ,nu skall det fixas med träning , stretch och töjning samt mobb varannan vecka (min kompis till sjukgymnast mobiliserar min rygg)


NU skall kroppen fixas , fan resa betsälld till 30 aug , måste få bort 20 kg.


Ma råkes


 

 

VILA

2009-02-16 03:30   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel

Nu tänker jag lägga in en veckas vila. vet det är , egentligen lite för tidigt men min kropp , mitt sinne och min själ är sliten.


Veckorna som varit har ju varit lite sliten och jobbig. HAr tränat tungt (ökat mina vikter rejält med hjälp av Max-OT) , sen har det blivit en massa masserande och produktförsäljningar så nu skalll det bli skönt med lite semester.


Ingen träning alls , men däremot en sthlm utflykt på torsdag , ska ner på en snabb visit , ner tor , hem fre. Sen imorogn har vi presentation av företagen , jag kommmer visa upp mig och bjuda på lite testning av koppning. Vi kommer bju på lite tilltugg och relaxbad/bastu.


Nä , nu kommer det vilas så vet int om de blir nå skrivet här helelr , återstår att se.


Ma råkes


 


 

 

MIn akilleshäl

2009-02-02 20:01   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Min akilleshäl , mitt hat objekt är ju som sagt axlar. Dagens passa va inge undantag. Samtidigt som jag gått enr i vikter för att se till att det utförs optimalt istället så känns det inge tryck i axlarna.


Blev hantelpress sittande , hantellyft sidan , hantlelyft framåtlutande.


Det känns inge bra , måste kolla fram lite roligare övningar ,  ilitärpress det hatar ja så de stänker om det.Allt tror jag bottnar i att jag INTE har tryck i axlarna , kanske blir de bättre , kanske inte


MA råkes


 

 

ändringar

2009-01-30 08:45   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Egentligen så kör ja styrka 5 dagar , vila/lättare carido helger , men nu blev det lite ändringar. Vilan blev både onsdag och torsdag , så lördagen o söndagen kommer att innehålla träning.


Annars så¨har det varit lite si o så med allt som rör kost och träning. Men men ska ine traggla det mer .


HAr iaf nu bokat årets semester , 3 veckor egypten . Pyramider (denna gång9 , simning , dykning , sola o slappa . Det är det som gäller , synd bara man får vänta till 30 aug.


Min förhoppning är ju iaf att man ska va fit´for figth då.


 


MA råkes


 

 

smart

2009-01-21 21:22   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Idag kom ja på att fan va smart ja e. Började med att ja gick av nattskiftet idag , sov 3 timamr sen iväg och hade en massageklient. Efter så va de mening ja skulle köra ben pass. Men då foten vatt som den vatt , jag va trött os eg så tänkte smarta jag att jag lägger lördagens vilodag idag , då träningen iaf säkert inte skulle ge nått i de trötta tillstånd som ja befinner mig i.


Så , ledigt idag o söndag istället.


Sträcker på mig så smarta jag blir 3 meter


 


Ma råkes


 

 

kan man skippa dagar?

2009-01-21 05:54   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

tisdag , sov dåligt , vaknade skita tidigt. Iväg till firman , hade endast en inbokad massage idag. Den va iof bra.


Efter massagen så intogs rage , lite vila , plock o sen in på gymmet. Glöm denna dag. Vet inte va jag e inne i för stim , men fan inte i de braiga.


Var rygg/traps idag. Trapsen de kändes som de skulle ,s ved som fan i upplyften , kändes man tog i med trapsen och inte slängde upp vikten.


HAmnade på schrugs med stång 80 kg 6 rrep 3 set , lagom.


PÅ rygg blev det kabelrodd , stång rodd , lats drag , världelöst,. Inge power , inge tryck Kändes som de slängdes iväg med vikterna , inge drag. Måste se över mina övningar så de blir som de ska.


Så , onsdag sista natten på ena jobbet , har massage klienter inbokade idag senträning igen. Ben denna gång. HAr ju inte pg.a. känningar i foten inte körde ben på 3 veckor. Ska bli intressant o se om foten håller idag , kommer iaf genomföra benpasset. Sen behövlig vila i kväll.


Ma råkes


 

 

inge skönt alls

2009-01-20 00:45   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Så , idag var det dax för ett axelpass igen. De kändes inge skönt , inge pump i axlarna.


Körde press i msk , hantellyft sidan och omvänd rodd. Men ack va jag bedrog mig , ingen pump , ingen känsla alls i repsen eller seten. Vad felas?


mmmm tankar tankar som går .
Må ändra lite kanske


Ma råkes


 

 

När , ja kanske nu

2009-01-18 05:19   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

När ska man lära sig , ja kanske nU. Glömde igår min shaker samt puvler ghemma så de fick bli att gå ut i köket på jobbet o se vad som serverades. Blev korv o ris.Gott men va fan , ja vill ju köra mitt pulver.


I går skulle jag tränat men hade kunder inbokade så de fick bli en extra vilodag, tur de endst va abs , vad och underarm som skulle köras , kunde lika gärna köra hemma. Blev de gjort då?? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ int då?


Fan , håller man på med. Ananrs så hade jag i torsdag ett underbart axelpass. De slet och de brände efter passet så man grinade illa. MEn ack så skönt.


NU går man in i vecka tre av 150 dagars makoverdagarna , ska bli kul o se vad som händer efter 150 dagarna. HAr man försändrats , vikten , kroppen , sinnet osv osv.


Nä , nu ska de sista jobebt göras innan man får gå hem.


Ma råkes


Johan


 

 

inge träning och viktnedgång

2009-01-13 16:23   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

idag va de meningen jag skulle ha ett ben pass , men då foten fortfarande är svullen och värker så hoppar jag dagens träningspass och ställer mig på vågen istället. Se på fan på 13 dagar har det blivit 1.4 kg ner. Får väl anses positivt antar ja. NU e de bara 26-28 kvar att losa.


Det finns mycket att glädjas åt idag. Viktnedgågn , sonen tog körkort och kylan har kommit tillbaka .


 


Så , ma råkes


 

 
Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | Næste | Sidste