Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Pages

  • No pages

alv1 Link Blog

KvinnaStockholm, Sweden

alv1's Blog

AddthisShare   FeedRSS feed

Page: First | Previous | 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | Next | Last

Tillbaka

2008-01-09 22:14   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Hej alla,

Så roligt att läsa bloggarna. Underbart. Nu är jag tillbaka, ska träna igen - har visserligen tränat en hel del men inte hunnit skriv in - nu ska jag göra det igen och glädjas med alla er andra. Härligt att ní är kver.

kram på er

AnnaLena

 

slarvat

2007-10-10 20:26   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Måste erkänna att jag slarvat med att lägga in träningen. I somras blev det kanske inte lika mycket träning som senaste somrarna, men spran det gjorde jag varje dag. Nu är det cykel till arbetet, löpning i helgen och nu har jag börjat på friskis igen. Så det blir allmän träning föe hela kroppen. Det är härligt.

 

glömt att skriva

2007-05-15 19:11   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Oj, oj nu har jag helt glömt bort att föra träningsdagbok. Det var ganska så mycket på arbetet, men nu ska jag bli flitig igen. Ska bli kul. Det är inspirerande att läsa alla Bloggar och Forum. Trevligt med alla positiva kommentarer. Nu går vi mot en härlig helg. Ska både cykla och springa, det ser jag fram emot.
Kämpa på ni andra.
 

USA-Sverige

2007-04-20 20:24   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Hallo,
Har nu kommit tillbaka efer en tre veckors underbar semester i USA. Har varit i San Fransisco med omgivningar. Bodde hos goda vänner utan för city. Där kunde jag springa när jag vaknat runt en liten sjö med massor fåglar. Kul att se de som också gick och sprang. En del hade "full munderin" med mössa, vinterjacka osv. Några med halvfina kläder. Jag i linne och tights. Det blev många vänliga kommentarer och nicknigar mellan "good morning". Härligt. Kommit hem och känner mig i ganska så bra form och härligt utvilad.
 

härligt

2007-03-20 23:09   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
Gick på friskis idag igen. Väldigt bra tjej på tisdagar, alla är sjöblöta och med ett lyckligt endorfin smile i ansiktet, härligt. Var på träning igår också. Nu vill jag köra på, det är snart dax att åka till San Fransico, och då vill jag gärna kunna springa.
När jag kommer hem hoppas jag på vår.
 

våren kommer

2007-03-12 20:42   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Härligt var på träning igen, men har varit lite små sjuk igen.Dock har jag kämpat i två månader och håller på att komma tillbaka. Var i Göteborg över helgen, tänkte att jag skulle kanske springa där men jag var små risig så bilresan var vila och sova för min del. Kul för maken att det var fler i bilen. Väl i Göteborg var det fest och skaldjur.
Idag snäll träning.
 

Car park

2007-03-12 20:36   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Håkan,
titta i kommentarer.
 

första springturen

2007-03-04 20:10   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Så härligt, jag har sprungit för första gången i år. Jag springer inte på band utan jag vill gärna springa ute. Har varit lite rädd för att det har varit så halt. Jag vill ju inte klanta till det och skada mig igen, det får vara nog med hela hösten.
Nu sprang jag i morse, härligt. Jag träffade förstås en massa trevliga personer som jag inte sett på länge och blev tvungen att byta några ord - docj inte för länge så man börjar frysa. Sprang lungt - sedan ursnabb promenad efter lung - därefter hem och planter om blommor. Underbart med olika terapier. Nu kommer våren snart.
 

läser bloggar

2007-02-26 21:09   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
Det är härligt att läsa alla positiva och inspirerande bloggar. Jag har själv varit lite dålig på det området på sista tiden. Nu när man går in så finns så mycket, positiva känslor, intressanta lärorika, härligt. Så är bloggen om Veronica som inte kan skriva utan att hennes man "gör sig lustig och inte är sjysst" - dåligt. Veronica stå på dig och jätte bra att se att shapelink direkt är till ditt stöd - underbart - ge inte upp. Tänkt på att det finns bara en som du, viktigt.
kram
 

tack

2007-01-31 18:24   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
Tack för suport. Känns jätte bra. Det är ju väldigt roligt när man kommer tillbaka och man skickar ut ett meddelande i superspace och får svar - härligt. Tack snälla.
Ps det blev ett pass idag också
 
Page: First | Previous | 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | Next | Last