Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
23001
  • Sider

  • No pages

C.v.S Link Blog

KvinnaCarin von Stransky, Sollentuna, Sverige

C.v.S's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 | Næste | Sidste

ensam hemma..

2009-05-16 00:01   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

ensam hemma en fredag och tänker över min träning.. jag har inte tränat på några veckor nu. Mitt gymkort gick ut och samtidigt när jag tränade som mest slet mina knän ut sig ännu mer.. nu måste jag ha stöd till båda knäna. Samtidigt som det gör ont när jag går långt utan knästöden! så jvla irriterande.. vet inte vad jag kan göra för övningar heller utanför gymmet för att bränna fett...


 


några tips?

 

vilovecka!

2009-04-15 16:32   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Okej förra veckan fick bli en vilovecka. Gick bara nån kort promenad, plus att det var påsk och då blev det en massa godis=)


Var på kostrådgivning också.. så nu börjar jag med träningschemat jag fick och kosten nästa vecka så jag hinner anpassa mig! Det känns otroligt bra! Ska iväg på träning ikväll också! whihoooo

 

Sova?

2009-04-05 01:25   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Ok.. nu har jag faktiskt försökt somna länge kl är 01.19 och jag kan fortfarande inte somna. Ögonen värker och huvudet dunkar för att jag är så himla trött men jag kan inte somna. Har druckit kamomill te och gått runt och gjort andra saker för att försöka bli trött och somna.. BUT NO, ingen sömn..


Iallafall så har någonting gott kommit ur det.. hittade en weekend resa till milano i maj för 2500 kr inklusive flyg, hotell och frukost... tyckte det var ett bra pris! nu ska jag bara se om någon av mina kära vänner vill åka med mig.. Lena vill du åka?? Vore super duper skojj!


Min söta hund har tom somnat här brevid mig.. ska väl lägga ifrån mig datorn nu och försöka somna istället!


Föresten, om man vill gå ner i vikt är det bäst att bara köra förbränning eller ska man köra styrka också?

 

tack!

2009-04-03 09:19   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Tack för alla tips ni gav mig! Jag ska prova den där crosstraining metoden, och köpa ett par nya löparskor. Jag springer dock inte eftersom den här knäskadan är gammal. Jag kör mest orbitrek för att skona knäna. Måste dock använda knäskydd på båda knäna numera. Men det gör inget dom hjälper iaf! Ska väl försöka med lite powerwalk som tillägg på schemat! Dessutom så dricker jag för lite vatten, är det någon som har något tips på hur man ska komma ihåg att få i sig 2 liter om dagen?

 

tappar motivation

2009-03-31 21:12   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

vet inte vad jag ska göra, har tappat motivationen till träningen helt, knäna gör ont och idag började båda knäna göra ont istället för bara det ena! vad ska jag göra för att få tillbaka motivationen? Jag måste gå ner dom där kilona eller centimeterna till sommaren!

 

hoppas!

2009-03-24 23:02   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Så idag var jag och tränade på morgonen och på kvällen, det var riktigt skönt. Jag hoppas verkligen på resultat. I helgen ska jag väga mig, då har det gått 2 veckor sen sist. Målet är juh 0,5 kg per vecka så jag hoppas verkligen på att ha tappat ett kilo till då. Vi får väl se vad vågen säger! Jag hade iaf tappat 5 mm runt höfterna (kärlekshandtagen), 1 cm i midjan och 1 cm runt låren. Så det känns iaf bra att få nåt resultat även om det kanske är små resultat! Hoppas verkligen det går vägen inför sommaren nu! måste tappa 6 kg till. Det är ett ganska så tight schema men förhoppningsvis lyckas jag.

 

Tålamod

2009-03-18 10:32   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel

Ok jag vet att man ska ha tålamod.. men jag har tränat hårt och ändrat kosten och räkanr kalorier etc.. Har hållt på så i 4 veckor snart och har bara gått ner 1 kg. Jag äter regelbundet, 5 gånger om dagen. Jag äter mindre kolhydrater. Jag äter 1600 kalorier per dag. Jag tränar 4 dagar i veckan.


Vad gör jag för fel?

 

Body combat

2009-03-10 10:31   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Igår var jag för första gången på bodycombat, det var riktigt krävande. Det var jätte kul men efter 20 minuter intensiv träning började det svartna för ögonen och jag mådde illa, då var det dags att gå ut från passet. Jag tror att jag måste träna upp min kondition mer innan jag sätter igång med riktigt krävande pass som bodycombat.

 

inget vidare..

2009-03-05 14:22   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel

Ok, så jag hade inte gått ner mer än 0,4 kg. Vilket på 3 veckor inte alls är mkt. Så från och med nu ska jag ut och gå varje morgon. Började i morse med 30 minuters gång. Jag kör det den här veckan ut och på måndag. På tisdag utökar jag banan till 40 minuter och kör så hela nästa vecka. Sen får jag fortsätta öka morgon träningen vecka för vecka. Ska till tyskland på släktkalas den 25 april. Vore kul att ha kunnat gått ner lite tills dess! Någon som har några tips på goda och nyttiga fisk resept? Eller kyckling resept?

 

tillbaka igen!

2009-03-04 15:14   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel

Så härligt att ha kommit igång med träningen igen.. för några veckor sen vägde jag 71 kg.. ikväll ska jag väga mig igen, det ska bli riktigt intressant och se om min ändrade livsstil har gett resultat.. om inte så får jag nog ta och ändra träningen till på morgonen istället för på kvällen. Men det ska blir riktigt intresant.

 
Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 | Næste | Sidste