Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
23001
  • Sider

  • No pages

C.v.S Link Blog

KvinnaCarin von Stransky, Sollentuna, Sverige

C.v.S's Blog

ensam hemma..

AddthisDel   FeedRSS feed  

ensam hemma en fredag och tänker över min träning.. jag har inte tränat på några veckor nu. Mitt gymkort gick ut och samtidigt när jag tränade som mest slet mina knän ut sig ännu mer.. nu måste jag ha stöd till båda knäna. Samtidigt som det gör ont när jag går långt utan knästöden! så jvla irriterande.. vet inte vad jag kan göra för övningar heller utanför gymmet för att bränna fett...


 


några tips?

 
Written 783 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 783 weeks ago

Linda Granath

Hur klarar dina knän cykel om du ligger och kör på lätta växlar?
Har du provat simning?
Om du kan åka rullskidor så är ren stakåkning ett alternativ.

Jag har själv lite halvtaskiga knän pga för mycket hård träning medans jag fortfarade växte och jag vet hur svårt det är att hitta alternativ som fungerar. Men för mig som bara har måttliga förslitningar har det funkat bra med att bygga upp musklerna runt knäna och sedan har jag kunnat köra på med varierad träning. Jag känner alltid av mina knän både när jag springer, cyklar och simmar, men de blir inte värre av träning.
Jag hoppas att du hittar en träningsform som passar dig.
50021 783 weeks ago

malinprim

kör igång med långa promenader och se hur knävärken känns, börja springa lite lätt och kör styrka hemma. som i tidigare kommentar, försök variera din träning för att undvika knävärken. det funkade för mig för ngt år sedan.
kämpa på, kolla gärna in min nya blogg malinprim