Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
23001
  • Sider

  • No pages

C.v.S Link Blog

KvinnaCarin von Stransky, Sollentuna, Sverige

C.v.S's Blog

hoppas!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Så idag var jag och tränade på morgonen och på kvällen, det var riktigt skönt. Jag hoppas verkligen på resultat. I helgen ska jag väga mig, då har det gått 2 veckor sen sist. Målet är juh 0,5 kg per vecka så jag hoppas verkligen på att ha tappat ett kilo till då. Vi får väl se vad vågen säger! Jag hade iaf tappat 5 mm runt höfterna (kärlekshandtagen), 1 cm i midjan och 1 cm runt låren. Så det känns iaf bra att få nåt resultat även om det kanske är små resultat! Hoppas verkligen det går vägen inför sommaren nu! måste tappa 6 kg till. Det är ett ganska så tight schema men förhoppningsvis lyckas jag.

 
Written 790 weeks ago
28832 790 weeks ago

HildaRalsmark

Tycker att förändringarna i cm är mycket viktigare än viktförändringarna eftersom om man vill ner i vikt så vill man ju ändra cm måtten (alltså utseendet), även om det är lättast att uppskatta detta genom viktförändringar (det lät nog krångligt, hoppas du förstår vad jag menar). Lycka till med de sista 6 kilona, det kan definitivt gå vägen =)
39858 790 weeks ago

Göran44

Det går säkerligen att tappa 6 kilo till sommaren men jag tycker att du istället för att tänka MÅSTE skall se på det som att du långsiktigt vill gå ner de 6 kilona genom en livsstilsförändring som gör att du blir kvar vid din målvikt och kan fortsätta träna och må bra
Lycka till och kämpa på =)