Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Skidåkning med lillan

AddthisDel   FeedRSS feed  

Idag var jag ute med lilltjejen och tränade. Just fyllda 3, men en hejare i spåret. Åkte lite drygt en kilometer. Som pappa är man ju väldigt stolt över sina barn. Och man blev ju ännu stoltare, i och med att varje skidlöpare som åkte förbi hejade! Vilken underbar vinter vi har i Stockholm!!Min egen träning rullar på. Kom liksom bort från träningen efter knäskadan. Sen slet jag rätt ont på förra jobbet. Och så barn. Men nu har jag bytt jobb och träningsglädjen är tillbaka. Kör nästan varje dag. Dock inte så mycket löpning och sånt, utan kör styrketräning. Är lixom tillbaka där jag var när jag började här på shapelink, och var fokuserad på styrketräning. Tänkte börja rulla runt på mina gamla program framöver. Ex. http://hem.bredband.net/muskelbygge/fyradarVI.htm.


Det är ju inte riktigt som att träna Ironman, men what the heck, det är ju förbaskat skoj. Och det är ju därför man tränar. Vad tiden lider, lär man säkert rulla igång med löpning igen. Kanske lite beroende på vad ens kids blir intresserade av. Pappa Håkan skulle ju inte bli ledsen om lillan börjar simma, cykla och springa. Men det är ju upp till ens barn. Kanske står jag iförd balett-kläder om några år! :-)


Kör hårt där ute och gott nytt år !!


 

 
Written 502 weeks ago
35388 501 weeks ago

Marcus74

Härlig bild. Hon kommer definitivt gå i föräldrarnas fotspår med motionerandet. En dag så står ni nog båda där vid starten på Stockholm marathon eller kanske Ironman!
Pictu 501 weeks ago

Lampfot

Vilken skön bild! Schysst att du kommit igång med träningen igen. Klart man ska träna det man tycker är kul :D
40681 501 weeks ago

infrva

Helt rätt Håkan det där med simningen. Det borde fler föräldrar tänka på. Även om man får simskola och undervisning genom skolan så behövs det vattenträning helt enkelt. Det är bra att man trycker hårt på simningen i ämnet idrott och hälsa.