Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

The pump !!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jösses. Om jag inte drar åt skärpet, så ramlar byxorna av mig. Bokstavligen. Och för en vecka sedan stramade dom. Frugan klagar på att jag har gällevarehäng.


Angenäma problem... :-)


Idag körde jag rygg. Våldsamt hårt. Avslutade med dropset med latsdrag med stroppar. Fick sån pump i latsen, att det var svårt att ta på sig kläderna efter passet. Jag fick lixom inte ihop armarna.


LYCKA !!

 

 
Written 498 weeks ago
31850 498 weeks ago

proppan2

Haha, för dig verkar det verkligen vara allt eller inget som gäller! ;-)
6061 498 weeks ago

HakanLarsson

Haha, att göra något halvdant har aldrig fungerat för mig. Åtminstone inte i träningssammanhang. Att lyfta "lagom tungt" eller springa "lagom långt" finns liksom inte. Då blir jag bara lat och tappar intresset. Tjusningen ligger i att lägga upp mål, och sedan försöka uppnå dem. Nu gäller att nå 85kg i vikt. Nästa mål blir att lyfta 130kg i bänkpress. Borde kunna uppnå båda i år.

Sen har jag ju tränat hela livet, så perioderna av lathet brukar bli rätt korta. Varför jag gick i dvala denna gång var ju främst pga mitt strulande knä, som grusade alla förhoppningar att göra en bra tid på ironman. Det tog hårdare än jag trodde. (Dessutom var det rätt tufft på jobbet.) Men nu har jag liksom nått botten, och istället för att bli nedstämd över min usla kilometertider, kan jag nu glädjas av att se stadiga förbättringar. Framgång föder framgång, och då återkommer träningsglädjen.

För att träna är ju det roligaste som finns.

Sån är jag... :-)
35388 498 weeks ago

Marcus74

Härlig beskrivning av din träningsfilosofi. Jag känner igen mig i det du beskriver. Det är lite On eller Off som gäller och inte ngt mellanting.

Känner själv nu hur förjäkla tråkigt det är att trappa ner o vila mig i form inför tävling. Känner mig nästan så lat nu så det är svårt att komma ut på de få nedtrappningsrundor som jag har planerat.