Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
9710
  • Pages

  • No pages

wildhoney24 Link Blog

Kvinna44year , Stockholm, Sweden

wildhoney24's Blog

AddthisShare   FeedRSS feed

Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last

Utvilad

2006-05-29 10:39   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Nu är man tillbax efter en underbar helg, utvilad som man bara kan vara. Har käkat mycket glas, choklad, godis, rabarberpaj... så himla gott var det. Sedan konsumerat också andra godsaker med en viss alkohol-halt i form av singlemalt whisky, några små shots, en päroncider, en burk öl på festivalen. Så det var det, inte så mycket faktiskt, med tanke på att det var full fart med roj i 4 dagar.
Men det skumma är att jag har fått tillbaka lite känningar i höften plus på sidan av smalbenet (samma höger). har ju inte sprungit, hoppat eller nåt. Bara gått lite runt... Skor kanske? Och sedan så korsryggen ja, men det har jag fått uppleva redan innan. Måste träna den lite mer.

Nu ska jag försöka komma tillbaka i mitt kostrutin. Tänker faktiskt att gå ner i vikt lite också... Blir för tungt för löpning. Har lagt på 5 kg sedan jag börjat träna. Men fan alltså, får nog offra lite av min muskelmassa, efter sommaren får jag bygga upp de på nytt igen.
 

iväg

2006-05-24 21:20   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Långhelgen kommer. Jag ska iväg till GBG, desvärre blir det ingen träning och sämre koll på kosten i samband med resan. Men nästa vecka får jag ta igen, försöka iaf.
 

Löpande efter vatten

2006-05-09 13:09   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Äntligen idag hade jag inte ont i benet och därför bestämde jag mig direkt att ut och springa. För nu var det 1 vecka sen och jag kände att jag håller förlora jättemycket träningstid, och överhuvudtaget, det var trist att inte kunna springa.
Så 2 timmar efter frukosten gav jag mig iväg. Jättevarmt soligt och skönt! Kände lite ont i låret först (första 5 km), men höften var ok. Redan vid fjärde km började törsten komma. Fan att jag inte tagit vatten med mig... Följande kilometrar sprang jag i hoppet att hitta vatten nånstans. Men alltså, tyvärr.. hittade vatten på en kafé alldeles nära hemmet. Så att redan då spelade nog inte så står roll, jag klarade mig nästan hela vägen utan vatten :) Nästa gång blir jag klokare.
Igår körde jag nytt styrke-program, och idag har jag faktiskt träningsvärk i axlar, lite ryggen, mycket i ländryggen och faktiskt i låren, vilket förstår jag inte alls... inte har jag tränat lår. Spinning kanske? Har ju inte cycklat iof på mer än 1 vecka... hehe. men det är bra det!
 

stressigt

2006-05-02 05:54   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Det blir en stressig dag känns som... och jag har fortfarande ont i höften, fan! Det gör ont när jag trampar på foten, konstigt... Aldrig haft så här tidigare. Vad kan det bero på?
Det blir ingen träning idag, har inte tid helt enkelt. Imorgon dock skall träna med PT.

 

tidkollen

2006-04-30 13:17   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
kollade tiden idag när det var 10 km. 58 min... med tanke på alla backen och klippor. Så att om banan blir någorlunda rak så borde jag ligga runt 50 min. Jag måste till stan och springa den där banan runt Djurgården så att jag har en aning vad att förvänta sig på tjejmilen. Men annars, med lite mer träning och bättre kondition, skulle jag nog kunna satsa på 45 min! Ska ha det som mål iaf.
 

anmälan till tjejmilen

2006-04-18 09:54   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Nu har jag anmält mig till Tjejmilen den 27 aug. Weee...! Kul va?
Nu gäller det att träna hårt!
 

nya tag

2006-04-17 07:18   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
hallå. ny vecka har börjat så att det är bara köra hårt igen!! i helgen blev det väldigt mycket godis och sötsaker, men nu är det slut, bort med det för gott. glömma och förlåta ;-)

 

Påsk

2006-04-14 05:59   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
hur i helvete ska man kunna slippa äta godis i helgen? jag har verkligen försökt att äta så bra kost som möjligt och ha koll på allt jag äter. och så nu alla dessa påskgodis och sånt. jag får verkligen ångest...
 

Sesongen har öppnats

2006-04-12 19:48   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Idag blev det öppningen för min joggingsesong. Längtade verkligen efter att få springa ute i skogen! Så att efter att löparklocka har blivit köpt, gav jag mig ut på spåret. Det gick jättebra bortsett från att jag har sprungit vilse och hamnade gud vet vart nånstans efter att ha avklarat massor av berg- och dalbana liknande backar. Efter 5 km förstod jag att det var fel väg jag gav mig på, så att då fick jag vända om och springa tillbaka. Och den andra gången på vägen hem svängde jag lite fel, fast där snabbt kom jag till ett vägslut så det var ju tur :)
Massa branta backar var det, men jag klarade dem hyfsat, hade inte ens stannat en enda gång. Den andra spåret runt sjön som jag brukade springa förut är någorlunda jämnt, så där räknar jag med bättre resultat, högre hastighet och bättre tid. Ska försöka ge mig ut nästa gång på lördag.
 

träningsvärk

2006-04-11 07:52   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Nåja, tydligen mitt nya träningsupplägget är det som jag behövde, för jag har så enormt mycket träningsvärk efter mina 2 träningar. Trodde att det skulle bli bättre idag efter ha tränat igår igen, men nej... fast inte lika illa i bakbenen som igår. Magövningen i bellybackställning var verkligen en höjdare (jag som trodde att min mage klarar nu alla övningar utan några som hellst problem!)
Men träningsvärk är skönt och idag är det kondition som gäller.

Tänkte börja med morgonpromenader och joggingen runt sjön (12 km) nu när våren har kommit. Skall köpa bara en pulsklocka, måste ha koll på siffror ju...
 
Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last