Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
9710
  • Pages

  • No pages

wildhoney24 Link Blog

Kvinna44year , Stockholm, Sweden

wildhoney24's Blog

Löpande efter vatten

AddthisShare   FeedRSS feed  
Äntligen idag hade jag inte ont i benet och därför bestämde jag mig direkt att ut och springa. För nu var det 1 vecka sen och jag kände att jag håller förlora jättemycket träningstid, och överhuvudtaget, det var trist att inte kunna springa.
Så 2 timmar efter frukosten gav jag mig iväg. Jättevarmt soligt och skönt! Kände lite ont i låret först (första 5 km), men höften var ok. Redan vid fjärde km började törsten komma. Fan att jag inte tagit vatten med mig... Följande kilometrar sprang jag i hoppet att hitta vatten nånstans. Men alltså, tyvärr.. hittade vatten på en kafé alldeles nära hemmet. Så att redan då spelade nog inte så står roll, jag klarade mig nästan hela vägen utan vatten :) Nästa gång blir jag klokare.
Igår körde jag nytt styrke-program, och idag har jag faktiskt träningsvärk i axlar, lite ryggen, mycket i ländryggen och faktiskt i låren, vilket förstår jag inte alls... inte har jag tränat lår. Spinning kanske? Har ju inte cycklat iof på mer än 1 vecka... hehe. men det är bra det!
 
Written 940 weeks ago