Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
43970
  • Pages

  • No pages

SundanceKid Link Blog

ManHenrik Carlsson, Stockholm, Sweden

SundanceKid's Blog

AddthisShare   FeedRSS feed

Söndagspizzan

2009-04-19 21:23   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare

Kom precis hem från stan och längs vägen mötte jag dem, pizzakartongerna. Söndag måste vara den stora pizzaätardagen!? En till bakfyllan, en till fotbollen, en till filmen, en till kärleksparet, en till de ensamma, en till de lata. Men det är inget jag fördömmer, det är något halvmysigt med hämtpizzan.. Nu blir de Wii och Seinfeld resten av kvällen! Tjo

 

Hett datingtips!

2009-04-17 19:27   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Efter ännu en dags flanerande med solglasögon i ett soldränkt Stockholm kan jag, lite stolt, presentera ett bra datingtips. Gå vackra Västerbron och vik av mot öster när du kommer in på Långholmen. Där på Långholmens högsta punkt ligger en lummig plats bland klipporna med skön utsikt över Riddarfjärden, Norrmälarstrand och Stadshuset. Som gjord för en picknickkorg med tillhörande vin: ) Eller varför inte för att dränka sina sorger...Och ikväll blir de utgång!


Bästa låtar denna vecka:


FlorenceValentin  "Mitt Allt"

Miss Li  "I Heard Of a Girl"


Promoe "Svennebanan"
 

Hjälp mig hitta Stockholms skönaste plats

2009-04-17 01:22   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 8 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Det är lyxigt med påsklov. Känslan att vakna upp en vanlig veckodag utan att behöva kasta sig till jobbet är nästan löjligt skön. Gå upp, dricka kaffe, läsa DN, leta musik på spootify, kolla facebook, ta en löptur, duscha och sen är nästan hela dagen kvar...Vad gör man då? Jag bestämde mig för att leta upp Stockholms skönaste plats. Jag har sedan i måndags varit på följande platser: Skansen, Waldemarsudde, Rosendals slott och trädgård, Hagaparken, Fåfängan, Fjällgatan (katarinaberget), Kvastmakargatan, Vitabergsparken, Mariaberget (Ivar Los park & Monteleusvägen), Mosebacke, Riddarholmen, Kastellholmen, Tegnerlunden, Observatorielunden och Norrmälarstrand. Är det någon som har ngt hett tips inför vart jag borde gå under slutet av veckan?