Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
43970
  • Pages

  • No pages

SundanceKid Link Blog

ManHenrik Carlsson, Stockholm, Sweden

SundanceKid's Blog

Hjälp mig hitta Stockholms skönaste plats

AddthisShare   FeedRSS feed  
Det är lyxigt med påsklov. Känslan att vakna upp en vanlig veckodag utan att behöva kasta sig till jobbet är nästan löjligt skön. Gå upp, dricka kaffe, läsa DN, leta musik på spootify, kolla facebook, ta en löptur, duscha och sen är nästan hela dagen kvar...Vad gör man då? Jag bestämde mig för att leta upp Stockholms skönaste plats. Jag har sedan i måndags varit på följande platser: Skansen, Waldemarsudde, Rosendals slott och trädgård, Hagaparken, Fåfängan, Fjällgatan (katarinaberget), Kvastmakargatan, Vitabergsparken, Mariaberget (Ivar Los park & Monteleusvägen), Mosebacke, Riddarholmen, Kastellholmen, Tegnerlunden, Observatorielunden och Norrmälarstrand. Är det någon som har ngt hett tips inför vart jag borde gå under slutet av veckan? 
 
Written 787 weeks ago
43970 786 weeks ago

SundanceKid

Tack för alla tips! Idag blev det.. Just det.. Långholmen! Naturskönt och vackert, fin utsikt över Riddarfjärden, Norrmälarstrand och Stadshuset. Jag känner att jag måste kolla in alla andra tips också..Lill-Jansskogen låter intressant, jag springer mest runt i Solna och på Kungsholmen måste testa ngt nytt. Skeppsholmen har jag varit på, glömde skriva med det. Men Stonehenge: Atterbomsvägen - Snoilskyvägen är det på Nordvästra Kungsholmen?
42751 786 weeks ago

stonehenge

Eh---*kollar kartan* ---det är nog snarare sydvästra Kungsholmen om jag ska fösöka vara petnoga. Du skrev att du gått Norr Mälarstrand, och om din vandring börjat vid Stadshuset via NM längs med vattnet förbi Rålis, under Västerbronsbrons fäste via Smedsudden så hade du kommit upp på Wivalliusgatan och sen är det lätt att snedda upp tlll Atterbomsvägen.
Ursäkta utlägget, det är mina gamla kvarter *snyft*. Fredhäll hur som helst, och vackert!
43970 786 weeks ago

SundanceKid

Stonehenge - Där har jag faktiskt sprungti. På påsklördagen sprang jag från Alvik via stora&lilla Essingen in på Kungsholmen och tillbaka över Tranebergsbron. Det var fantstiskt vackert där vid klipporna på Fredhäll. Jag har faktiskt tänkt skriva om den sträckan som en av de härligaste!