Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
43970
  • Pages

  • No pages

SundanceKid Link Blog

ManHenrik Carlsson, Stockholm, Sweden

SundanceKid's Blog

Söndagspizzan

AddthisShare   FeedRSS feed  

Kom precis hem från stan och längs vägen mötte jag dem, pizzakartongerna. Söndag måste vara den stora pizzaätardagen!? En till bakfyllan, en till fotbollen, en till filmen, en till kärleksparet, en till de ensamma, en till de lata. Men det är inget jag fördömmer, det är något halvmysigt med hämtpizzan.. Nu blir de Wii och Seinfeld resten av kvällen! Tjo

 
Written 786 weeks ago
42751 786 weeks ago

stonehenge

Personligen är min pizzaätardag måndag, pga att fredag-löradg & söndag har man ansträngt sig lite för att göra god mat och kanske ansträngt sig liiiiiiiiiiiiite till för att vara trevligt sällskap, så om det inte finns några rester kvar från helgens middagar finns det risk att det blir pizza på måndag. Jag skriver risk inte för att det är gott, för det är det, men för att jag brukar hamna i koma efteråt och inte minnas kvällen efter kl 19:32 när det inte ens finns kanter kvar på min tallrik.
Fattar inte varför mitt närmaste pizzaställe, som också är "världsberömt" i sydöstra förorterna, envisas med att ta S E M E S T E R under den period som fotbollls-VM eller sommar OS går eller Alla typ pizzasugna har semester och vill ha pizza - har fösökt bojkotta dem men det är inte lönt, pizzan är inte lika god nån annanstans så den är - tyvärr - värd att vänta på.