Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Byte av gym, både roligt och jobbigt

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har bytt till nytt gym. Jag som aldrig skulle börja träna på SATS, eftersom jag tycker att en stor gymkejda blir rätt opersonlig, har faktiskt bytt till just SATS. Den främsta anledningen är att om vi hittar en ny lägenhet som vi gillar, kanske vi flyttar under det kommande året, och då är det ju rätt praktiskt att ha kort på en stor gymkedja. En av deras anläggningar finns också nära det nya kontoret. Ett stort, stort plus är naturligtvis att min man tränar där, så nu kan vi träna tillsammans. Det ser jag verkligen fram emot.


 


Första gången på SATS var i tisdags, och då funderade jag verkligen på ifall jag inte begått ett misstag. Jäklar vad mycket folk det var!! Det var svårt att få ihop den träning som jag tänkt mig eftersom så mycket var upptaget. Men stort är det… De gym jag tränat på tidigare har kanske haft ca 10 löpband. Det här har minst 30 st, och det är de proportionerna på hela gymmet. Som tur är var det inte alls lika mycket folk när jag tränade igår, och jag hade inga problem att träna det jag ville. Lite märkligt det där, att folk börjar veckan med att träna och sen orkar de inte riktigt på slutet. Men det är väl krogen som gäller för många även på torsdagar…


 


Det är en väldig blandning av folk. Från människor som ser väldigt seriösa ut, till tjejer på tjugo någonting som slötränar konditionsmaskin i par, babblande oupphörligen.


 


Tror nog att det blir bra det här ändå…

 
Written 758 weeks ago
42728 758 weeks ago

aCookie

SATS har onekligen sina fördelar (förutom att jag är medlem:-D). Det finns så många, de håller samma standard, det är lätt att boka klasser och all utrustning finns. Samt, precis som du säger, blandningen på folk. Det är kul att det är stor spridning på folk, det blir trevligare så tycker jag. Hoppas att du kommer att trivas!