Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Ier8ohghg3s4k8k00sc4

bunkerqvinnan@live.se Link Blog

bunkerqvinnan@live.se's Blog

AddthisShare   FeedRSS feed

Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last

Förkyld =(

2015-12-30 07:43   Pepps 1 Like   Speech_bubble 2 Comments   Images 1 Image Small_addthisShare

Neeej trodde jag skulle klara mig, men så kom förkylningen.. till nyår =( .


Varken tid eller lust, men vem har det. Men hellre förkyld än halsont.


Två dagar kvar på detta året. Ser man tillbaka så har det varit ett tufft år men -18 kg som jag är så glad över. Varit lite omotiverad nu, men lite svårt när det är helgdagar högt o långt. Blir konstiga veckor. Men snart ordning o reda och ljuset kommer snart tillbaka.


 

 

Attached images

A5a2e0a5a82e45794d1a4ccb77e376aa34fb1f2dfb1e587f3272ae49866ddfc1
 

3,6 kg kvar

2015-12-11 12:03   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

I morse vägde jag 66,6 kg, så segt det går några ynka hg. Tränar stenhårt ca 4 ggr/vecka. 2 kg/dag bör jag tappa för att nå målvikt till nyår. Känns tufft!

 

Mot målvikt!

2015-12-08 11:58   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Hej på er!


Nu är det verkligen slutspurt, 3,9 kg kvar till målvikt. Sån kamp det varit sedan 27 oktober 2014 då jag startade min viktresa. Men nu är det såå lite kvar men går så segt nu


Blivit återförsäljare av forever livings produkter också, intresserad av hälsa och träning och skulle vilja prova eller mer information skicka ett PM till mig :D

 

C9

2015-10-07 08:45   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Längesedan jag bloggade här. Gör det på VK där jag varit medlem sedan oktober.
Idag ska jag starta en utrensningskur vid namn C9

 

-8,3 ner sedan 27 oktober

2014-12-17 15:51   Pepps 3 Likes   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Hej på dig bloggen


 


Var ett tag sedan. Tappat drygt en tredjedelet till slutmålet. Känns bra, kommit in i ett bra tänk. Aktiv på VK och funnit en lagkamrat som liknar mig i mycket. Tillsammans ska vi kämpa i mål. Hon ska ner 24 och jag 22, känns bra att det är ungefär lika mkt.
14 kg kvar till midsommar, önskar vara i mål mkt tidigare men tar hekto för hekto. Allt minus är en vinst!
Häng med på min utmaning "tappa 14 kg till midsommar"

 

Mot första delmålet

2014-11-07 08:28   Pepps 1 Like   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Semestern var GOD ;) Men är nu nere i samma vikt som innan, så nu är det full fart framåt. 17,3 kg kvar till mitt slutmål, antar att jag får sikta in mig på mina delmål, annars kommer det nog bli lite tungt. Ökat träningsdosen ganska rejält + mer promenader. Inga sötsaker nu på 30 dagar. MKt fil, ägg och gröt blir det =) Men ger ju resultat, har minskat magsäcken, äter lite och ofta. Helgerna är väl värst men bestämmer man sig så funkar det.
Nu är det bara att kämpa, varje hekto räknas...

 

Låsningar

2014-10-09 12:54   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Kom igång riktigt bra med träningen. Inplanerat besök hos naprapaten som gick bra förra veckan. Massage inplanerat torsdag, för tätt inpå?
Och fredag och fortfarande har jag låsning i skulderbladet/nacken... Surt sa räven. Ingen träning alls denna vecka =( . Ska till naprapaten i em, är tvungen. Hoppas det går bra. Turkiet väntar i två veckor... Träning ska försökas bedrivas där och framförallt hårdkörning när jag kommer hem.
Läste i iform igår att fet mat/dålig mat mm utsöndrar något ämne som kommer ut i blodet, som gör att man lättare får inflammationer i kroppen. Sant eller inte, men tror det ligger en hel del i det.

Ha det gott... Ã…terkommer efter semestern
 

Formen

2014-09-24 11:17   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Hej


Jag har äntligen kommit igång med gruppträningen, är den träningen som verkligen ger mig något. MEN inte fått de resultat jag trodde... Inte tappat mer än cirka 1-5-5 kg på fem veckor. Har cirka 15 kg övervikt, borde det inte gå neråt då? Jag kör tre gruppträning + kanske två promenader (5-10 km) i veckan och tycker jag sköter maten jättebra.. Besviken när man kämpar så hårt. Alla kläder sitter så dåligt, usch.
Har du några bra råd? Eller är det bara att kämpa på?
Semestern är ju om 2 veckor, hade ju tänkt tappa 10 kg tills dess.
MEN jag börjar iallafall känna mig lite hårdare i kroppen men kläderna sitter lika tajt då jag vet att måtten kan säga mer


Hört att minipiller gör att man går upp i vikt!? Myt eller sanning?


 


Over and out!

 

Vardagslunken har infunnit sig

2014-08-13 12:54   Pepps 2 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Två veckors semester har det bara blivit denna sommar, två veckor väntar i oktober också. Varit en GOD sommar med allt vad det innebär ;)
Nu är det jobb, träning och god kosthållning som gäller. Gått med i några utmaningar här också och är laddad att nå de mål jag satt tills utlandsredan 12 oktober... Häng med ☺
 

Lägeskoll

2014-06-04 09:07   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
6 dagar kvar på Sugar Crush utmaningen, inte varit några problem alls. Men har ju fått dricka vin ;)
Dock jäkligt svårt att komma under 70 kg denna gång. Kroppen har problem att släppa ifrån sig fettet, men ett år av skador och sjukdomar sätter sina spår och svårare att bli av med. Men uniformen börjar sitta lite löst, gött. 2,7 kg kvar till 70 kg. Målet just nu, då är 5 kg borta... !! Sen 7 kvar =)) Keep on working..
Omvärderat min favorit smågodis, sa i BL att det var 2000 ? tror jag, minns inte exakt. Är påsen verkligen värt det??
 
Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last