Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Ier8ohghg3s4k8k00sc4

bunkerqvinnan@live.se Link Blog

bunkerqvinnan@live.se's Blog

Återtåget efter skador

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej på er


 


Jag har fått sådant behov att skriva av mig lite, så kommer nog blogga lite här.


Sommaren - i mitten på maj fick jag ryggskott och det var segdraget, kom till slut igång med lite träning men det blev lite sämre efter varje pass, tom promenader. Men jag kämpade på lite lätt...
Så kom den där lördagnatten 16 juni 03.00 på natten och jag skulle bara gå ner till undervåningen(sover på övervåningen) och gå på toaletten. Blir så yr på vägen ner, så vilar lite på soffan. Men blir såå illamående så jag instinktivt vill gå in på toaletten, men där svartnar allt och jag minns inte hur jag ramlar. Halvvaknar till och kryper ut. Sambon vaknar av fallet (dunsar väl rätt rejält när en 65 kg tung svimmar) Är väldigt borta när han kommer ner, men kvicknar strax till. Säger att jag slagit ut tänderna, så det känns iallafall. Nej det har du inte... men du har ett stort sår rakt in i munnen... Och har verkligen det... Fy! Och på måndag har vi planerat resa till Barcelona..
Mot akuten, syddes 9 stygn... I och utanför munnen.. Resan mot Barcelona blev av men kunde knappt äta, det som gick bäst var dryck i sugrör..

Nu är såret läkt och ryggen på rätt väg efter naprapatbesök..
Tur vädret varit så bra när jag varit så låst i min kropp och psyket har ju inte mått så bra heller, ja ni vet ju ni som tränar!

Börjat jobba denna vecka efter 2 veckors semester och nu känner jag väl att jag har en bra bit tillbaka till min "måbraform"ingen aning vad jag väger eller så men jag känner på uniformen tex. Så nu är det bara att sköta kost och träna det jag kan.. Men det kommer väl snart tillbaka bara jag kan motionera.

 
Written 299 weeks ago