Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Ier8ohghg3s4k8k00sc4

bunkerqvinnan@live.se Link Blog

bunkerqvinnan@live.se's Blog

Formen

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej


Jag har äntligen kommit igång med gruppträningen, är den träningen som verkligen ger mig något. MEN inte fått de resultat jag trodde... Inte tappat mer än cirka 1-5-5 kg på fem veckor. Har cirka 15 kg övervikt, borde det inte gå neråt då? Jag kör tre gruppträning + kanske två promenader (5-10 km) i veckan och tycker jag sköter maten jättebra.. Besviken när man kämpar så hårt. Alla kläder sitter så dåligt, usch.
Har du några bra råd? Eller är det bara att kämpa på?
Semestern är ju om 2 veckor, hade ju tänkt tappa 10 kg tills dess.
MEN jag börjar iallafall känna mig lite hårdare i kroppen men kläderna sitter lika tajt då jag vet att måtten kan säga mer


Hört att minipiller gör att man går upp i vikt!? Myt eller sanning?


 


Over and out!

 
Written 496 weeks ago
Ier8ohghg3s4k8k00sc4 489 weeks ago

bunkerqvinnan@live.se

Nu har det börjat hända lite grejer, men då är jag superstrikt också. Ägg, gröt, fil och vanlig husmanskost. Inga sötsaker på en månad. Hur går det för dig?
10 489 weeks ago

backtome

Kul att det rör på sig, well done :)
Själv är jag sex veckor senare 2kg lättare och 3,5cm smalare, så till våren ska jag vara i mål. Två helger med kalasmat och långsittningar gjorde att jag ökade igen, men då blev det några magrare dagar och mycket gång/cykel som kompensation - funkar bra, men tar ett par veckor varje gång. Peppande att titta bakåt i noteringarna och se att det faktiskt gått framåt :)
Ier8ohghg3s4k8k00sc4 489 weeks ago

bunkerqvinnan@live.se

Bra jobbat du också :) Finns bara ett mål för mig nu, minus minus minus. Ser fram emot när jag kan ha alla mina fina kläder igen :roll: