Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
20460
  • Sider

  • No pages

Sarikarhu Link Blog

Kvinnasari karhunen, 56År, Stockholm, Sverige

Sarikarhu's Blog

Kan knappt gå..

AddthisDel   FeedRSS feed  


Körde cirkelträning med 2 duktiga PT:n igår. Kanon pass,kändes inte allls så hårt,men idag är mina ben helt slut.Lockade med min dotter på träningen o hon vart  helt slut,men tyckte om det.Det är så kul när man kan göra något kul tillsammans med sina tonåringar,dom har inte så mycket tid att umgås med sina päron..


Har aldrig anlitat en personlig tränare under åren jag tränat,men tror att jag ska ta hjälp av en nu, för att toppa formen. Har inga problem att motivera mig,för jag älskar att träna,men för  att få hjälp med tekniker m.m av en professioniell skulle vara bra.


Kör hårt vänner för det tänker jag göra..

 
Written 787 weeks ago
10468 787 weeks ago

puppe

Jag går själv och funderar i de banorna. På Friskis & Svettis i Malmö har de infört en ny grej. Träna med instruktör, som jag är väldigt sugen på att testa. Trots att jag är ledare själv och har hållit på med träning hela mitt liv, så har jag aldrig på allvar vågat mig in i gymmet. Nu kanske det blir av och jag är övertygad om att jag kommer att lära mig en massa nytt.
6061 787 weeks ago

HakanLarsson

Gosh, jag hoppas att jag också kan träna med tjejen när hon blir tonåringar, det måste vara fantastiskt härligt!! Men man får vara ödmjuk och ta det som det kommer... :-)
42728 787 weeks ago

aCookie

Jag trodde aldrig att det skulle ge såååå mycket att ha en personlig tränare. Men jag kan absolut rekommendera det. Jag är helt säker på att du inte kommer att ångra ditt beslut:-)