Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
20460
  • Sider

  • No pages

Sarikarhu Link Blog

Kvinnasari karhunen, 56År, Stockholm, Sverige

Sarikarhu's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

UTÖ

2009-06-17 19:01   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Far till Utö över midsommar helgen. Ska bli jätte skönt! Kommer att bli träning Torsdag,Lördag,Söndag ute i naturen. Löpning,armhävningar,dips m.m Midsommarafton blir vilans dag, med massor av god mat & dryck, så det lär bli lite lugnare träning på lördagen. TREVLIG MIDSOMMAR TILL ER ALLA!!


 

Team maraton

2009-06-11 17:07   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Började med föreläsning av Szalkai i söndags. Efteråt 8 km distanslöpning. Ikväll kl. 18  blir det 75 minuter kvalitetsträning. Ska bli spännande att se om man trivs att träna i grupp??  300 anmälda, men alla kör inte i samma grupp såklart. I alla fall var det trevlig attityd i söndags med trevliga instruktörer. Nu ska jag ge mig av till idrottshögskolan, där träningen är.  Ha en trevlig kväll!


 

Spring från din sorg..

2009-05-30 08:59   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Blir tårögd när jag läser om en kvinna idagens DN.  Hon deltar i maraton för att hedra sin dotter som dog i cancer 2003. För henne är löpning bättre än all terapi. Att springa blev hennes räddning. Sorg blir lätt till en destruktiv spiral. Visst är det fantastiskt vad träning hjälper till med..

 

Lite nytänk..

2009-05-28 23:04   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel

Första passet med personliga tränaren blev mycket lyckat! Började med 2 km löpning.Tyvärr kunde jag inte göra maxpulstestet p.g.a skadan, som är bättre, men vill vara helt bra när jag gör testet. I maxstyrketestet blev det knäböj i smith-maskinen 18x 60 kg. Det var vad jag klarade av. Jägarställningen var riktigt jobbig, så det blev bara 58 sekunder, men men vad gör man när hela kroppen bara vibrerade? Resten av tiden blev teknikslipning, mycket givande pass. Längtar till nästa träning. Har även anmält mig till gemensam löparträning med duktiga maratonlöpare, så mycket nytt på träningsfronten som  händer nu. JÄTTEKUL!!



 Här kan ni njuta av en fin bild från Gotland från ovan!

 

PT PASS BOKAD

2009-05-19 21:22   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 5 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Nu har jag kommit till skott. Idag träffade jag en PT för rådgivning om min träning,det kändes kanon bra. Han är dessutom sjukgymnast så bättre kan det inte bli.Hoppas att komma till rätta med min skada. Nästa måndag kör vi igång. Han kommer börja med kondition,styrke tester. Spännande blir det. Fortsättning följer....Från det ena till det andra.Längtar till semestern.Tog den här bilden förra semestern. Härligt va?!!


 


 


 


 


 

6 minuter sämre tid

2009-05-17 10:49   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Fram till 16 km kändes det bra,sen började jag känna av min gamla skada så vid 18 km blev det nedvarvning kan man säga fram till mål. Väldigt synd när orken var på topp & laddat perfekt med vätska och mat, men så är det.Sprang 2008 6 minuter snabbare första halv maran i mitt liv och blev så förtjust av den underbara känslan man får att delta i detta lopp.Så välordnad tävling med många trevliga människor.

 

LYCKA TILL!!!

2009-05-16 11:31   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel


Nu checkar jag ut från hotellet och beger mig till tävlingsområdet för att ladda inför loppet.


LYCKA TILL ALLA SOM SPRINGER VARVET!!!


l

 

GÖTEBORG PÅ LÖRDAG

2009-05-13 17:50   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 5 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Fredag morgon far vi till Göteborg.Ska bli så kul att springa varvet för andra året,fast det varit ett år med skador o massa andra motgångar. Stämningen från loppet ifjol har jag kvar,det var sååå kul.Kommer ihåg att jag hade krafter kvar i målgång,det var nämligen premiärtävling på halv maran för mig förra året.Nu får ni heja på oss som springer världens största halv mara på lördag.

 

Kan knappt gå..

2009-04-15 18:15   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel


Körde cirkelträning med 2 duktiga PT:n igår. Kanon pass,kändes inte allls så hårt,men idag är mina ben helt slut.Lockade med min dotter på träningen o hon vart  helt slut,men tyckte om det.Det är så kul när man kan göra något kul tillsammans med sina tonåringar,dom har inte så mycket tid att umgås med sina päron..


Har aldrig anlitat en personlig tränare under åren jag tränat,men tror att jag ska ta hjälp av en nu, för att toppa formen. Har inga problem att motivera mig,för jag älskar att träna,men för  att få hjälp med tekniker m.m av en professioniell skulle vara bra.


Kör hårt vänner för det tänker jag göra..

 

Att man aldrig lär sig..

2009-02-14 16:26   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Har varit krasslig hela jäkla veckan och så känner jag mig något bättre. Rusar förstås till träningen,blir skit dålig på kvällen.Nästa dag har jag ont i höfter,hälsena,vilket jag inte haft på flera år.Vad är det för virus,som utlöst???Det här har man verkligen inte tid med.Jag som börjar få ordning på mitt löpar knä.Länge sen jag suttit så mycket vid datorn,som denna vecka.Har bokat hotell för göteborgs varvet,så skööönt med ett fräscht hotell och god frukost.Hoppas nu bara man kan vara iform,för att springa loppet..Nu får ni ha en trevlig lördag kväll!!!