Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
12948
  • Sider

  • No pages

Anlin71 Link Blog

Kvinna

Anlin71's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

Nu träningsjournal!

2007-01-11 21:25   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Har bytt sida på min journal. Den finns från och med nu här:

http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=86677
 

Intervaller

2007-01-10 11:23   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Idag tränade jag min egen version av HIIT. Sprang i ca 5 minuter och gick sen för att återigen sprina. Återigen med barnvagn och hund. Det var jobbigare än jag trodde det skulle bli. Sprang vanliga rundan. Jag sprang så fort jag orkade, men det var igentligen mitt normala löptempo.. Nåäl, jag är på väg tillbaka!

Jag var inte så sugen på att springa när jag gav mig iväg, så jag är nöjd med mig själv! På slutet gick det bättre. Det tog 39 minuter idag.

Det känns ändå som att Premiärmilen är ett realistiskt mål, och även maran. Det känns så skönt i kroppen!

 

Träningen hittills

2007-01-09 15:50   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Har försökt springa sedan oktober, men det har gjort så ont i bäckenet... Tog en paus över jul och nyår, men nu har jag sprungit några gånger sedan dess, och lagt om kosten igen. Träningsdagboken här är superbra!

I lördags hittade jag en ny rutt att springa som passar mig bättre och sprang lite intrervall där. Ca 5 km tror jag att det är. I söndags hade jag träningsvärk, men det var träningsvärk och inte bara värk! Kul!

Tog en runda till i söndags bara för det. Sprang hela vägen fast det var lite tungt bland. Bara jag och hunden. Det gick bra. 37 min tog det. Godkänt med tanke på allt.

I går hade jag ooooooont! Men bara träningsvärk. Gick rundan bara för att gå bort träningsvärken.

Idag då, sprang jag hela rundan med hunden och barnvagnen. Det var tungt tungt tungt. Vagn och motvind går inte riktig ihop. Men jag sprang ändå. När rundan var nästan slut kände jag bara att det kändes sååååå bra! Jag kunde ta i och länga steget lite och faktiskt spurta på slutet! Jag är tillbaka! Nu är det bara att fortsätta. Koppen svarar bra på träningen. Det tog 40 min, och det pga vagnen. Godkänt. Det var meningen att det skulle vara långsamt.

Imorn är målet min egen verision av HIIT. Ska även träna två ggr/v på gymmet. Har börjat med det och just nu har jag träningsvärk i hela kroppen, men det är bara skönt!
 

Första inlägget

2007-01-09 15:50   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Hej. Det här är min mitt första inlägg i min blogg.

Bakgrund: 2002 bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv. Gjorde slut med pojkvännen och började träna igen efter flera års uppehåll. Blev mer och mer seriös i min träning och gick ner från ca 71 kg till 60 på fyra månader.

Löptränade 4-5 pass i veckan och gick på gymmet två pass i veckan och styrketränade.

2004 var det så dags att bli allvarlig. Vägde ca 55 kg pga av mitt mål: Sprang Marathon! Vilken härlig stämning! Inga fler skitlopp som vårruset! :-)

2004 på hösten träffade jag min man. Det blev mer och mer mys och mindre och mindre träning. Blev gravid och fick fruktansvärd bäckenuppluckring. Kunde nästan inte gå. Slapp kryckor och rullstol, men det var inte långt ifrån. Vikten kom tillbaka och formen var som bortblåst.

2006 augusti föddes min dotter. Nu har det gått 5 månader och jag är hyffsat smärtfri! Nu är jag på min, som jag kallar det, nollpunkt. Nu gäller det att jobba för jag ska springa maran igen! :-)