Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
12948
  • Sider

  • No pages

Anlin71 Link Blog

Kvinna

Anlin71's Blog

Träningen hittills

AddthisDel   FeedRSS feed  
Har försökt springa sedan oktober, men det har gjort så ont i bäckenet... Tog en paus över jul och nyår, men nu har jag sprungit några gånger sedan dess, och lagt om kosten igen. Träningsdagboken här är superbra!

I lördags hittade jag en ny rutt att springa som passar mig bättre och sprang lite intrervall där. Ca 5 km tror jag att det är. I söndags hade jag träningsvärk, men det var träningsvärk och inte bara värk! Kul!

Tog en runda till i söndags bara för det. Sprang hela vägen fast det var lite tungt bland. Bara jag och hunden. Det gick bra. 37 min tog det. Godkänt med tanke på allt.

I går hade jag ooooooont! Men bara träningsvärk. Gick rundan bara för att gå bort träningsvärken.

Idag då, sprang jag hela rundan med hunden och barnvagnen. Det var tungt tungt tungt. Vagn och motvind går inte riktig ihop. Men jag sprang ändå. När rundan var nästan slut kände jag bara att det kändes sååååå bra! Jag kunde ta i och länga steget lite och faktiskt spurta på slutet! Jag är tillbaka! Nu är det bara att fortsätta. Koppen svarar bra på träningen. Det tog 40 min, och det pga vagnen. Godkänt. Det var meningen att det skulle vara långsamt.

Imorn är målet min egen verision av HIIT. Ska även träna två ggr/v på gymmet. Har börjat med det och just nu har jag träningsvärk i hela kroppen, men det är bara skönt!
 
Written 905 weeks ago
12948 1276 weeks ago

Anlin71

:-) Tack!!!
11700 1276 weeks ago

cicci2

Härligt jobbat!