Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 48Años, Lund, Suecia

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Sista långpasset innan maran


Idag har jag genomfört det sista långpasset innan Luxemburg maran om två veckor. Planen för dagen var 30 km och för att få ihop det var jag tvungen att springa några extra slingor för rundan är inte så lång. Men när jag väl kom tillbaka till Lund och sprang förbi hemmet fattades jag 1 km och det är mycket svårt att lyckas pressa när man är så nära hemmet. Så passet blev lite drygt 29 km idag. Jag är nöjd med dagens insats, det blev trots allt distansrekord utan uppehåll eller promenad. Det här bådar gott inför maran, där man dels får lite hjälp av publiken och av att man har en nummerlapp på bröstet, dessutom finns det flera stopp för att fylla på med energi och vätska. Om inte backarna i Luxemburg knäcker mig ska det gå bra. Jag hade satt klockan på att paca mig i 6:20 tempo, samma tempo som jag tänkte använda mig av under maran för att få en sluttid runt 4:30. När jag stannade på 29 km hade jag ett snittempo på 5:58. Kan jag hålla den farten fram till 30 bör jag fixa de sista 12 på mindre än 90 minuter trots att det är mycket uppför den sista biten. Så det får bli upplägget för maran.


De närmast två veckorna är planen att cykla en hel del men även ta kortare löppass för att hålla löpningen igång, men något pass över milen blir det inte. Dessutom ska jag försöka äta och sova ordentligt sen är det inte mycket mer jag kan för att pricka formen.


Nu sitter jag och håller tummarna för tjejen som snart ska springa startsträckan i herrkaveln i tiomila i Finspång. Heja heja!


10mila


 

 
Written 737 weeks ago
No_small_image 737 weeks ago

/es/profile

Låter som ett ypperligt upplägg!! Phew. Blri jäkligt intressant å se hur det går för dig i Luxemobourg. Måste ju vara en av världens jobbigaste statsmaror.
31850 737 weeks ago

proppan2

Starkt jobbat! Ska bli kul att få rapport från maran sen. :-)
No_small_image 737 weeks ago

/es/profile

Låter som ett bra upplägg tycker jag.