Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Paginas

  • No hay páginas

MadeleineY Link Blog

Kvinna40Años, Sundsvall, Suecia

MadeleineY's Blog

Guld?

Dålig på bloggandet - jag erkänner.

Fick ett mail idag från Shapelink "Ditt guldmedlemsskap går snart ut, dags att förnya". Jag skaffade guld för att kunna blogga men jag tror jag skippar det framöver. Just nu ägnar jag "skrivtiden" åt vår husblogg! Det verkar som att det blir nybyggare av oss :)

Har senaste månaden blivit en aerobicstjej! Jag som bara i princip hållit på med spinning, löpning och styrketräning i 2 år, förutom lite lite korpinnebandy då. Så himla roligt med "dans"! När jag var liten dansade jag balett i 2-3 år och sedan även jazzdans i 2 år så när jag insett att koordinationen fanns någonstans där...fast väldigt långt bak ;) så var det så otroligt roligt!

Jag hade bestämt mig för att börja träna någon annanstans efter nyår när mitt kort går ut men... MEN så börjar jag dra mig nu när det är dags... för det är ju trots allt billigt och funktionellt på Friskis, jag gillar atomsfären. Blir förmodligen mindre tid för träning när huset väl är på plats så det kanske är bättre att satsa på ett billigare alternativ som man vet funkar.. Trist men säkert val :) 

Styrke igår, spinning idag, vila (troligen) imorgon och skidåkning på julaftonsmorgon :D Sambon satsar på Vasaloppet så man måste ju stötta, tråkigt bara att snön tinar, det var ju så vackert gnistrande förra helgen!'

God Jul och Gott Nytt år alla träningsfreaks!  

 
Written 853 weeks ago
10091 853 weeks ago

jo_se_fin

God Jul och lycka till!
6061 853 weeks ago

HakanLarsson

God jul!!
17582 853 weeks ago

mattet

God Jul! Kul med husblogg!!