Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
151275
  • Paginas

  • No hay páginas

203889217 Link Blog

ManDaniel Kihlgren, 48Años, Vagnhärad, Suecia

Lowcarb runner

Nybörjarlöpare som drivs av fett

Det närmar sig varvet!

Nu är det inte lång tid kvar till Göteborgsvarvet. Träningen har rullat på bra förutom i mars som blev en usel månad. Först lyckades jag skada vristen när jag sprang intervaller i halkan i slutet av februari. Sen kom en förkylning, feber och maginfluensa.


I April satsade jag hårt. Bla med en löpteknikkurs med TeamSnabbare. Gjorde extrem nytta för hastigheten. Nu ligger mitt prattempo på ca 5:15/km förut låg det närmare 6 minuter. 


I onsdags provade jag "Musses rekordpass" http://www.marathon.se/träning/kom-i-form-med-musses-rekordpass Tempot satte jag enligt följande i första set "lite långsammare än planerad fart" "planerad fart" "snabbare än planerad fart". Set två skulle bli snäppet snabbare. Min plan är att springa halvmaran på 1:50. Så jag satte av i lite drygt 5 minuterstempo. Det gick inte alls. Så jag hamnade på 4:55 första 3000m. Sen blev det ca 4:40 och sen 4:25. Set två på bana blev 4:45 för 3000m, 4:20 för 2000m och 3:50-4:05 (tror jag) för sista tusingen. Var ganska nöjd när jag kollade på klockan i näst sista vilan och den visade lite mer än 10km och 56 minuter. Då hade jag hunnit med 8 minuter vila och 800m uppvärmning :)


Kosten kör jag vidare på ganska strikt lchf. Främst för att jag helt enkelt mår bäst av det. Så fort jag provar med lite öl eller liknande kommer bla torr hy direkt. Sen är det ju så otroligt skönt att slippa massa mjölksyra under mina snabba pass. Det som händer är att kraften tar slut, då räcker det med en kort vila så kan man köra på igen.


Skoutvecklingen sen augustii -12 har blivit. Adidas Supernova -> Adidas AdiZero Mana 6 -> Nike Lunaracer+ 3. Sen har jag mina Saucony Hattori när jag vill ha lite barfotakänsla.

 
Written 573 weeks ago