Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Pages

  • No pages

ScruB Link Blog

ManPelle Håkansson, 53year , Nyköping, Sweden

ScruB's Blog

Skönt axelpass :)

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag så kom jag iväg till gymmet igen. blev tyvärr lite stiltje med träningen i helgen och igår så fanns det bara inte ens tid över och på det skulle man iväg på nattskift..


Men har skött maten i helgen relativt bra och låtit kroppen återhämta sig. det kändes idag när jag var iväg o tränade :)


fick bra pump i axlar i biceps triceps. körde inte efter vikt som mål idag utan focus på att få muskelkontakt speciellt på axeldelen. tror jag kommer försöka sänka viktmålen lite dvs inte kasta upp vikterna o se ball ut utan köra focuserat o strikt så in i he. bättre köra lagom vikt o sen byta ner o kunna köra strikt dom sista med :)


Det nya just nu blir att byta schemat lite o köra på känn några veckor. kommer att börja cykla till gymmet vilket inte är så långt ca 7-8km enkel resa men det ger lite iaf. och idag så körde vi med det. dvs cyklat :)


Tror man får ta det lugnt på vägen in så jag har effekten under gympasset vill inte sabba timingen på drinken o bcaa innan så jag tappar effekten.


Och nästa vecka om allt funkar kanske man vågar lägga upp några progress bilder så jäkla svårt att få nått vettigt ljus bara. plus tyvärr så ligger vikten kvar på 89 kilo men tycker ändå det blivit mindre att nypa i på magen.


Så det är bara att slita vidare. sommaren närmar sig ;)

 
Written 684 weeks ago