Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Pages

  • No pages

ScruB Link Blog

ManPelle Håkansson, 53year , Nyköping, Sweden

ScruB's Blog

Länge sedan man skrev nått..

AddthisShare   FeedRSS feed  

Oj vad länge sen man skrev nått i bloggen...


Får börja uppdatera den lite mer frekvent kanske än tidigare ;).


Men tränar på som en galning just nu med att köra perioder på 8 dagar innan schemat börjar om, kör efter få övningar men många set, blir upp till 8-10 set med 6-12 reps på varje, allt för att pressa sönder muskeln och få så bra kontakt som det bara går. vissa övningar blir supersettade för kontaktens skull. som rygg tex. så lätt att tappa kontakten där.


Mat mässigt så har jag lämnat ätandets bana, skippar att dela upp mina 2000kcal som kan bli lite mer eller mindre på 6 måltider. jobbigt o passa tider och leta mat som ska funka.


Kör efter periodisk fasta och verkar som kroppen faktiskt gillar det bättre. kört nu en vecka och lättare och vara hungrig på förmiddagen än att lägga sig hungrig på kvällen som det blev med det gamla systemet.


Kör efter leangains där det käkas under ett 8 timmars fönster tex 12-20 sen vilar man från mat under natten och förmiddagen dvs 16 timmar sen börjar man äta igen :)


hursom så är det lättare att skapa ett kcal underskott med det här. känns iaf så för mig. och är ju det ända sättet att tappa i vikt eller fettmassa är ju ett underskott.


för övrigt så boken Eat stop Eat var mycket bra läsning , rekommenderas verkligen i dagens hypade kosttillskotts dagar.


Men mycket läsa på nätet om kost just nu med, enbart för det är kul o kika myter och vad som faktiskt kan fungera :)

 
Written 678 weeks ago