Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Pages

  • No pages

ScruB Link Blog

ManPelle Håkansson, 53year , Nyköping, Sweden

ScruB's Blog

Cykling i medvind in motvind hem....

AddthisShare   FeedRSS feed  

Igår så blev det tid att köra lite träning igen. tanken var att åka in o köra ett sparring pass. var länge sen man körde så mest kul att testa om konditionen har blivit bättre för att fightas o ha orken kvar är bra måttstock på konditionen :)


Tog cykel in till stan 8km och konstaterade att det var tränarmöte :( så åkte iväg till gymmet istället.


gjorde iof inget för kände att kroppen skulle orka nu igen efter axelpasset i tisdags :)


Full rull med o köra ryggövningar med latsdrag, stångrodd, 1hands hantelrodd och slängde in lite mage när ryggen inte riktigt ville vara med.


Tog en bra stund att köra allt även om det inte var många övningar, körde lite lättare vikt först ca 60% av vad man tar sen maxa uppåt och hålla så strikt och effektivt det går. och vila mellan seten så man kan köra en bra vända igen sen.


Stångrodd på 80kg latsdrag på 120kg och hantelrodd på 40kg körde 4-6 på dessa och 2 set


Kände av lite på baksida axlar att dom var trötta sen sista träningen, gissar även att det slits lite av cyklingen.


Sen skulle man cykla hem och hadde man medvind in till gymmet så var det defentivt inte det på vägen hem. dum som man är så kör man på som om man vore 14år och bara växlar ner o kör saktare men samma hastighet på pedalerna. men när jag klev av på uppfarten så brände det bra mycket i vader och framsida lår. och ärligt, var ganska slut :)


Men som sagt No pain No gain det är bara o bita ihop.


Maten har legat på bra nivå förutom att man fick tag på lite jordnötter hemma, och dom är svåra att låta bli ;) annars så mycket sallad och protein baserad mat ytterst lite kolhydrater. nu är det helg så får väl hoppas man har karaktär kvar för o äta det vettiga. klar fördel när man lagar det mesta av maten hemma blir separata byttor en till mej o resten till dom andra :)

 
Written 683 weeks ago