Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Spännande liv, bra träning och första boken klar :)

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu börjar träningen komma igång hyfsat. Mycket alternativträning men det är ju enligt plan. Blev 2 pass Brasiliansk Jiu-Jutsu plus badminton, innebandy och 26,5 km löpning förra veckan. Dessutom läste jag ut min första bok eftersom det var sista dagen i januari igår och jag har som mål att läsa 12 böcker i år. Dumt att hamna efter redan från början. "How to win friends and influence people". En riktigt bra bok i social dynamik. Verkligen läsvärd för de flesta, men speciellt om du jobbar som säljare eller ledare eller har ambitioner att göra det.


Det krävdes dock att jag skippade alla fester i helgen och la mig tidigt både fredag och lördag. Men det var det värt efter en intensiv vecka.


Målet att vara ute minst 15 minuter i sträck varje dag är ganska krävande i detta vädret när man jobbar på kontor. Man hamnar i en massa lustiga konstiga situationer, men ja. Livet blir ju mer spännande :).


Ta förra veckan t.ex. Klockan var halv elva på kvällen ungefär och jag skulle gå ut med soporna. Insåg att jag inte hade gjort min kvart så jag klädde mig ordentligt för att gå en liten promenad. Just den dagen var jag inte speciellt promenadsugen utan siktade mest på att få kvarten avklarad. Efter att jag slängt soporna gick jag omkring lite och insåg att jag inte ätit middag på kvällen. Så jag gick till pizzerian som ligger på min gata. Väl där insåg jag att jag inte fick gå in, så jag kollade numret som stod på dörren och ringde och beställde en Capricciosa. När jag beställt insåg jag dock att jag glömt ta med mig pengar så jag gick tillbaka till min trappuppgång. Väl där insåg jag att jag inte fick gå in utan fick vänta tills kvarten hade gått. Springa upp och hämta pengar (våning 5 utan hiss). Sen springa ner till pizzerian, hämta pizzan och sen tillbaka igen :). Livet har blivit mer intressant på ett konstigt sätt haha :).


Motivationen inför gårdagens långpass var inte så bra. Men när en kompis lovade att skriva och sjunga in en låt om hur duktig jag varit om jag sprang minst 2 mil så fick jag inspirationen som krävdes :). Ska bli kul att höra låten :). Tack för inspirationen A! Det var kallt att springa i snöslasket och ganska tungt. Det snöade i ansiktet från och till, men samtidigt vackert att springa bland de snöbelagda åkrarna i Skåne.


Denna veckan ser ut att ha 6 träningsdagar och att hjälpa en kompis flytta på vilodagen. Kan bli tufft.

 
Written 746 weeks ago