Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Soppatorsk och ny Gi

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter skadeuppehållet efter broloppet har jag äntligen börjat kunna träna på max igen. Känner inget av vaden längre och nu har jag slutat hålla igen på passen. Dock har jag semester nu och det även nästa vecka så det är lite klurigare att få ihop träningen. Har inte riktigt fått tillbaka inspirationen för ensamträning än, men intervallträningen med löpklubben och träningen med bjj-klubbarna i Lund/Helsingborg är kul :).


I måndags var det BJJ som gällde. Kände att flåset börjar komma tillbaka och jag orkade med hela passet, men det är som vanligt svårt när man sparrar mot de som väger 10-30 kg mer. Körde lite teknikträning i lördags hemma hos en kompis och då gick byxorna på min lånade Gi som jag kört med hittils sönder. I måndags blev det till ett rejält hål när folk började dra i byxorna. Beställde en ny svart fin Gi igår morse och leveransen gick på en dag så jag var och hämtade den vid lunchtid idag :). Det blir att inviga den om en halvtimme.


Fuji BJJ Gi


 


Att jag har semester har gjort mina mat och sömnvanor oregelbundna, vilket igår ledde till att intervallpasset med löpklubben inte gick något vidare. Först kom jag sent på 5 km uppvärmningen och fick springa ikapp de andra som startade 2 minuter tidigare och sen dog jag efter första 1km-intervallen. Uppvärmningen gick på 23:37 och första intervallen på 3:48. Sen följde ett par intervaller runt 4:30 där min energi lös med sin frånvaro. Körde 1200 meters nerjogg sen fick det räcka. Kände mig ändå rätt nöjd eftersom det var uppenbart att det var min dåliga uppladdning som var problemet. Och den relativt hårda uppvärmningen gjorde inte saken bättre heller.


Nu är det dags att inviga min nya Gi :)

 
Written 718 weeks ago
49441 717 weeks ago

peakXp

Undra hur många här som läser G... I... (Glykemiskt Index) *ler*

Snygg hur som helst, blir fint när du får svart bälte sen ;) Byxorna går nästan alltid sönder efter nått års användande eller så, jackan håller längre. OBS. Tänk på att svart dräkt färgar av sig rätt mycket, kan vara lite taskigt mot dem som kör i vitt. Tvätta ett par gånger först, men det kanske redan är för sent? :P
4772 717 weeks ago

Lews

Har inte märkt att den färgat, men den är tvättad ett par gånger nu. Tvättar den efter varje träning :)
49441 717 weeks ago

peakXp

Ok, det kanske beror lite på vilket märke man köpt. En kompis till mig köpte en svart dräkt som färgade något jävulusiskt. När vi körde stående tryckte jag honom mot väggen varpå det blev mörkgrå avtryck från hans kropp på väggen :)