Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Snart Shapelink Training Camp 2010

AddthisShare   FeedRSS feed  

På fredag bär det av till Jönköping för Shapelink Training Camp 2010. Ser ut som vi blir ett bra gäng på 12 vuxna och 3 barn. På schemat står cirkelträning, morgonjogg, POSE-löpning, 20 eller 30 km löpning och boot camp (även kallad Madde Army Training). Ska bli kul att träffa alla träningsglada typer och förhoppningsvis får man lite extra inspiration på köpet.


Träningen har gått bra på sistone även om jag tidsmässigt inte kommit upp i mer än drygt 20 timmar på den löpande senaste 30-dagarsperioden som redovisas på Shapelink. Dock känns det som det nästan uteslutande är kvalitetspass. Det är väldigt sällan jag går och tränar bara för att avverka ett pass utan jag är som regel alltid slutkörd efteråt.


Eftersom jag sprang ett marathon förrförra helgen blev det ju även en del vilodagar innan och efter loppet för att inte slita för hårt på kroppen.


Annars känns kroppen fortfarande konstant sliten lite här och där, men det hämmar mig som regel inte under passen. BJJ-träningen gör att jag nästan alltid går omkring med träningsvärk i fingrarna som får jobba mycket vilket är något jag inte haft förut.


Har börjat köra en Vitargo/Vassleprotein-drink efter passen nu för att återhämta mig snabbare och klara av påfrestningarna på kroppen.


Igår började förresten korpfotbollssäsongen. Det SNÖADE hela matchen och temperaturen låg strax över nollstrecket. Var väldigt ringrostig men det är kul att lira lite fotboll igen.


Idag blir det vilodag med lite stand up. Imorgon är jag sugen på att köra intervallträning med löpklubben, men det kanske är bättre att vila sig inför helgen. Får bestämma mig hur jag gör på torsdag. Tydligen är det mycket folk på intervallpassen. Förra torsdagen var de runt 50 personer. Själv har jag inte gjort min debut på de träningarna än, men jag har ju som mål att vara med minst 10 gånger i år.

 
Written 734 weeks ago
35388 734 weeks ago

Marcus74

Lews, Nästan alla ligger i lä i jämfört med Roxen. För att få en bra måttstock på sin egen träning så ta Roxens tränignstid delat på 3. Har du mer än 1/3 av Roxens träningstid så tränar du hårt och kan klara av alla möjliga prestationer.
4772 734 weeks ago

Lews

Hehe, jo det är imponerande mängder :). Ska tänka på det nästa gång jag känner mig sliten :D.
24659 734 weeks ago

Roxen

Tur att du inte överdriver något Marcus :P