Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Ofrivillig vila...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter långpasset i söndags kände jag inget i halsen, men väl när jag vaknade på måndagen. Sista milen sprang jag och flåsade med öppen mun och hade en iskall vind mot mig. Detta var inte bra för halsen tydligen för nu har den blivit lite rosslig.


Som tur är känns kroppen i övrigt bra och det verkar bara vara halsen som inte gillade kalluften. I princip känner jag att jag skulle kunna träna ändå eftersom jag känner mig pigg i övrigt, men har ändå beslutat mig för att ta några vilodagar tills halsen känns bättre.


Hur fungerar det när man känner sig såhär? Att träna utomhus känns dumt, men inomhusträning känns inte som om det hade varit något problem. Vad tror ni? Visst är det alltid bättre att ta det säkra före det osäkra, men jag ser inte mig som sjuk.

 
Written 743 weeks ago
4772 743 weeks ago

Lews

Marcus: Ah, får man inte fuska alls? :) Aja, får ge det någon dag till då :). Promenad är inte träning, punkt! :)

Anna: Det är bara bra med mig, halsen blir nog bra på några dagar ska vi se :). Lite vila gör nog ändå ingen skada :). Vet inte riktigt hur det fungerar om man kan läsa min blogg utan att vara medlem? Men det verkar ju så? Kram
45883 741 weeks ago

Chevroleva

Tack för din kommentar! Och jag har nu satt en bestämd tidsperiod för mitt träningsuppehåll, det blir vila en vecka till, sedan kör jag igång igen!
4772 741 weeks ago

Lews

Låter bra :)