Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Nya skorna invigda...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Invigde mina nya Asics Gel Kayano 16 idag. Fördelen med att vara på resande fot är att skor som regel är billigare utomlands. Mina förra Kayano köpte jag 2006 i London för 1050 kr när nya kostade 1700 kr i Sverige. Dessa köpte jag för 1200 kr i Japan och då fanns modellen inte ens på löplabbet än. Nu har den kommit in och kostar 2000 kr i Sverige.


Rundan? 5,5 km i stadsparken i Lund som jag bor ett par hundra meter från på 26:21. Sprang på hårdpackad snö som var isig. Använde min Garmin Forerunner 305 GPS-klocka men batteriet i pulsbandet dog efter nån kilometer, tror jag i varje fall för den slutade mäta pulsen.


Skorna? Lätta och sköna, jag gjorde ett test i butiken och de kom fram till att jag skulle köra med "SLIM"-skor vilket nog stämmer för de kändes bra och är troligen lite lättare än den vanliga modellen.


Men ärligt talat så tycker jag det känns bra att springa med de flesta skor. Är lyckligt lottad och har sällan problem med fötter och knän.


Tänkte ta en längre runda imorgon, men fick lite irritation i halsen idag när jag sprang av den kalla luften. Får hoppas det har släppt tills imorgon.

 
Written 748 weeks ago
35388 748 weeks ago

Marcus74

Vi konsumenter är inte så priskänsliga när det gäller sportprodukter inser man. Sedan tror jag inte alla tänker på att det är sådana prisskillnader heller. Det är kul att du tar upp det för du har helt rätt att man borde ta en resa samtidigt. Varför inte passa på o inviga de nya skorna utomlands när man dessutom är där!

Jag köpte ett par Asics Gel Nimbus 11 för 1700 kr i Sverige :) (en av dem konsumenter som inte var så prismedvetna)
7137 747 weeks ago

Madde J

Ja, vi får se vad som kommer, men jag tror bara vi ska få en bredd.
Marcus: Du hade ändå tur, eller var smart, som köpte dem innan nyår, och sparade några hundringar.
35388 747 weeks ago

Marcus74

Madde, ja, det är sant. Hade nog snarare tur. Jag var inte medveten om mitt smarta drag. För att vara i Sverige så fick jag nog ett hyfsat pris.

Kanske man skulle köpa en London week end o köpa upp 3-4 skor samtidigt så man har för hela året direkt!