Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Marathon, eller halvmarathon på lördag?

AddthisShare   FeedRSS feed  

När jag sprang på en klubbkompis på ett löppass för några veckor sedan tipsade han om att triathlonklubben i Malmö arrangerar ett marathon på lördag. Har varit lite sugen att springa det för skojs skull men jag är lite kluven. Loppet går i fyra varv på en bana. Samtidigt går det ett halvmarathon som startar en kvart tidigare.


Har känt mig lite småskum i kroppen senaste dagarna och var rejält slut efter gårdagens BJJ-pass. Körde ett pass direkt efter jobbet idag och tog totalt slut efter en timme. Inte helt likt mig som brukar ha rätt bra ork.


Så nu är frågan om jag ska prova på att springa maran på lördag. Kommer eventuellt köra ett löppass imorgon och innebandyn på torsdag missar jag helst inte. Då blir det vilodag på fredag men har bestämt att jag ska gå ut en sväng på fredag. Dock kan jag sova efter jobbet och eftersom jag inte dricker alkohol behöver det inte vara allt för ansträngande.


Det lutar åt att jag anmäler mig till maran och sen springer så många varv som känns bra, dock minst två varv. Tänkte ändå bara ta det som ett träningspass.

 
Written 736 weeks ago
7137 736 weeks ago

Madde J

Var rädd om dig bara, om du har ett virus i kroppen är det inte bra att ta ut sig så som man lätt gör på ett lopp.
28832 736 weeks ago

HildaRalsmark

Är det asfalt som man springer på? tänk på att skona knäna! Annars är ett spontanmarathon aldrig fel ;).
4772 736 weeks ago

Lews

Jag tror det är asfalt nästan hela vägen. Är ganska van vid att springa på asfalt dock och har sällan problem med knäna. Men man vet ju aldrig, man blir ju inte yngre ;).

Gick på 90 minuters hård thaimassage igår och när man har en armbåge som vandrar runt på kroppen med 50 kg kroppstyngd bakom så märker man ganska snabbt hur sliten man är i kroppen. Och jag var rejält sliten :). Så nu blir det vila fram till lördag och hoppas att kroppen känns bättre då.