Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Broloppet 2010-startplats fixad :)

AddthisShare   FeedRSS feed  

Roxen är min hjälte :). Tack vare honom är jag nu anmäld till Broloppet 2010. Han upplyste mig igår om att löplabbet i Malmö har extra startplartplatser till loppet som annars är fullbokat (30.000 deltagare). Det är bara två veckor till loppet och jag hade precis vant mig vid tanken att kunna börja träna som vanligt igen nästa vecka utan att ha någon tävling nära inpå att ladda till.


Det var länge sedan jag körde brasiliansk jiu-jitsu/innebandy/korpfotboll nu. Dock var det mycket på grund av att Köpenhamnsmaran var mitt största mål för året och jag inte ville ta några risker. Broloppet känns mer som en bonus så jag lär köra lite BJJ och korpfotboll de närmsta veckorna.


Det som lockar med broloppet är chansen att gå under 1:30 på tävling och då passar det ju perfekt med en tävling där det finns farthållare som springer i just det tempot. Lyckades dessutom hamna i gruppen "under 1:30" vilket borde betyda att det inte blir så trångt i början då det är gruppen efter elitled. Det är en del backar över bron dock så det kanske blir tufft att göra under 1:30, men jag ska göra ett försök.


Denna veckan är annars en vilovecka. Kroppen är sliten sen i söndags men det käns helt okej nu. Vaden jag hade problem med innan maran blev så klart värre av att springa en mara och den är inte läkt än. Jag får hoppas den hinner läka fram till broloppet, men nästa vecka kör jag igång med träningen igen så har den inte läkt då så lär den nog inte läka fram till loppet heller. Illa!


Idag gick jag på 90 minuters thaimassage. Eller man kanske ska säga 90 minuters ren smärta :). Jag berättade att jag sprungit marathon så hon la en timme på att massera mina ben. Och ja, hon tog i :). Värst var det när hon bad mig lägga mig längs väggen så hon kunde ställa sig med all sin tyngd på ena hälen och trycka den över de ömmaste punkterna på baksidan av mitt lår. Det var inte kärlek vill jag lova. Ömma punkter, det har jag gott om. Hon sa i början "Christian, today you will not die". En halvtimme senare reviderade hon det dock till något i stil med "I probably not kill you today". Jag överlevde :).


Nästa vecka blir det BJJ på måndag, intervaller på tisdag, korpfotboll på onsdag, intervaller på torsdag. Sen har jag inte bestämt mer. Men jag får hoppas att vaden känns bra på måndag.


 

 
Written 729 weeks ago
24659 729 weeks ago

Roxen

Jag vet jag är bäst :)
4772 729 weeks ago

Lews

Haha, ska du ha en startplats förresten? :p