Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Lews Link Blog

ManChristian Sverrhag, 47year , Lund, Sweden

Hitta tillbaka till löpningen...

2010 är året då jag ska hitta tillbaka till löpträningen och löpformen...

Bra träningsvecka... men ingen vasaloppsspinning...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter en veckas totalt träningsuppehåll på grund av halsontet jag drog på mig på min 30-km löprunda förrförra söndagen var det dags att köra på för fullt igen denna veckan. Summeringen av veckan blev såhär:


Måndag - Brasiliansk Jiu-Jitsu, 90 min


Tisdag - Intensivspining, 55 min


Onsdag - Styrkegympa, 90 min


Torsdag - Innebandy, 60 min


Fredag - Submission Wrestling, 90 min


Lördag - Träningsledigt, men 5-6 timmars bachata- och salsadansande.


Söndag - Brasiliansk Jiu-Jitsu, 60 min, Submission Wrestling 90 min


En minst sagt fullspäckad vecka. Styrkegympa är värre än det låter. Det var det jobbigaste passet denna veckan :). Bytte ut onsdagens BJJ eftersom jag insett att jag behöver bygga upp lite mer styrka. Dessutom är BJJ-onsdagspasset för både nybörjare och avancerade så skaderisken känns högre.


Dansen på lördagen skriver jag inte upp som träning. Har som regel att inte skriva upp dans och promenader. Dock var jag genomsvettig efter salsadansandet :).


Idag var det meningen att jag skulle avsluta veckan med 3h 10 min Vasaloppsspinning. Men trots att spinninglokalen rymmer 50-60 cyklar så blev det fullt på några minuter. Snopet! Hade varit inställd på det hela veckan. Eftersom jag fortfarande har lite rethosta ville jag inte springa ute i den kalla luften så i stället provade jag den andra BJJ-klubben i Lund och körde dubbla pass med BJJ och SW. Upp emot 1,5 timmes sparring var jobbigt. Dock är konditionen väldigt bra nu, men styrkan och muskeluthålligheten tar slut ganska snabbt. Totalt nästan 9 timmars träning denna veckan är jag väldigt nöjd med. Men ja, ändå lite antiklimax med Vasaloppsspinningen.

 
Written 741 weeks ago
4772 741 weeks ago

Lews

Jag måste bli bättre på att klappa, jag brukar mest kvida högt haha :).
35388 741 weeks ago

Marcus74

jag var på vasaloppsspinning förraa året, men i år hoppade jag över den. Lite för fint väder för att sitta inne på en cykel tyckte jag :)

Det ser ut som ett fullspäckat schema. Kör hårt!
4772 741 weeks ago

Lews

Det var ju förra veckans schema så jag har redan kört hårt ;). Är lite matt idag och har en mindre mental svacka. Tanken är ju att köra BJJ idag, men i och med att jag körde dubbla pass igår känns det tungt. Hade jag kört spinning igår hade jag ju inte varit lika trött i hela kroppen. Träningen är dock inte förrän kl 19 i kväll så förhoppningsvis hinner jag tagga till tills dess :).