Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Var inte beredd på det dåliga humöret

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag var verkligen inte beredd på att den här kostomläggningen skulle påverka humöret som den gör. Känner mig oftare sur och irriterad, och får jag inte mat när jag har planerat kan jag bli riktigt ilsken. Stundvis kräver det extremt mycket energi att hålla mitt humör i schack, så att det inte går ut över mina kollegor på jobbet. Det här är inte roligt!! :-(


 


Det fysiska sötsuget är faktiskt praktiskt taget borta (även om jag är sugen på godis mentalt…) så det ser jag som en seger. Att vågen visar 1,8 kg mindre än för fyra veckor sedan, det är också över mina förväntningar.

 
Written 763 weeks ago
39858 763 weeks ago

Göran44

det drabbade mig också när jag tokbantade och tränade men mitt tips är att ALLTID ha någon liten frukt i fickan så även om det drar över tiden kan man trycka i ett plommon eller några bitar äpple eller liknande så dämpar man värsta dipandet
46116 763 weeks ago

JessicaW

Nej, det är verkligen inte mina kollegors fel att jag blir på dåligt humör. Det här är helt igenom frivilligt... Och jag tror inte att det märks utåt. Det vill jag verkligen inte.

Egentligen tror jag inte att det är så mycket fysiskt, det här problemet, utan mentalt. Jag har aldrig ätit så bra mat och med så noga genomtänkta tidsintervaller mellan målen. Det tär bara på mig att alltid gå med ett litet energiunderskott. Underskottet är ju inte stort, men tydligen tillräckligt för att få mig ur balans. Och det var jag inte beredd på... Ny erfarenhet!

aCookie: Det är Madde J som är "skyldig" till mina framgångar och mina plågor. Hon har lagt upp ett jättebra kostprogram, som jag skulle säga bara är bra mat. Bort med allt skit jag ätit tidigare, och lite mindre kalorier än vad jag är van vid. Fler kommentarer får Madde stå för ifall hon vill, eftersom det är hon som skapat programmen.
7137 763 weeks ago

Madde J

aCookie: Maila mig isf så kan jag berätta lite mer hur jag jobbar.