Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Tjoho!! Vilken födelsedagspresent!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag är min födelsedag, och min underbara man har gett mig en så fin present. Jag hade tänkt att jag skulle kontakta en personlig tränare som kan hjälpa mig med träningen efter nyår, då planen är att fokusera mer på att bygga muskler. Nu har min Pär gått och pratat med en av Sveriges främsta fitness-tjejer, som jag ska få träna hos efter nyår. Hon kommer att starta eget då, så inget är bokat ännu, men det ser ut som det ska funka. Det ska verkligen bli roligt!! Och lite pirrigt känns det också.

 
Written 757 weeks ago
46116 757 weeks ago

JessicaW

Tack för alla gratulationerna! Ja, det här är verkligen en riktig superpresent. Jag blir mer motiverad att träna redan nu, trots att det är två månader innan det blir någon träning för den tjejen min man pratat med. När jag ska träna för någon som är så duktig, måste jag ju visa att jag inte är helt usel själv... :)
7137 757 weeks ago

Madde J

Får jag vara nyfiken och fråga vem det är? kanske någon jag känner, har ju själv tävlat en del.
46116 757 weeks ago

JessicaW

Tjejen min man har pratat med är Helene Ahlson. Som sagt har jag inte fått något bokat ännu, eftersom hon startar upp i egen regi först efter nyår. Jag hoppas nu att det inte blir några konstigheter... :)