Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Tillbaka efter fyra veckors utomlandssemester

AddthisShare   FeedRSS feed  

Då var man hemma igen efter fyra veckors helt fantastisk semester i Sydafrika. Så mycket träning har det naturligtvis inte blivit, och en del av minnena har satt sig på mage och midja. Lite (med betoning på lite) har vi faktiskt rört på oss. Två vandringsdagar, en eftermiddag till häst, har turist-gått en del och fyra gånger var vi iväg och tränade på gym. De sydafrikanska gymmen har ungefär samma standard som de svenska. Men det vi har rört på oss har inte på långa vägar bränt alla kalorier vi ätit… För de serverar sjukt stora portioner på restaurangerna, säkert dubbelt så stora som de svenska till mindre än halva priset.


 


Nu ser jag fram emot höstens träning och att få ordning på maten. Sen tidigare planerade jag att se till att börja äta bättre, men du känns det ännu skönare eftersom jag i nästan en hel månad gått omkring och känt mig mer eller mindre däst efter den senaste måltiden. Jag var ute på en joggingrunda igår, ikväll ska vi rida, och imorgon blir det första seriösa gympasset på en månad. Härligt! Om jag följer matschemat och tränar som jag brukar igen, så ska jag väl snart få intressanta resultat.

 
Written 767 weeks ago
31850 767 weeks ago

proppan2

Välkommen hem! Låter som ni haft det riktigt bra.
Bara du kommer in i vanliga rutiner så kommer det säkert att ordna sig med både kosten och träningen. Ska bli spännande att följa dina framsteg. :-)
11700 767 weeks ago

cicci2

Du är nog snart back in shape, du låter peppad i varje fall =)
46116 767 weeks ago

JessicaW

Tack igen! Jo, bra är det minsta vi har haft... Så otroligt mycket nya intryck och upplevelser under de här fyra veckorna. Rekommenderar verkligen en resa till Sydafrika. Där finns något för alla. Och jodå, det gamla rutinerna blir det inga problem att komma tillbaka till. Det nya är ju kosten. Det kommer att bli en utmaning med jag tror det går bra ändå.