Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Snö...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det var lite vitt ute imorse. Det kanske är lite väl entusiastiskt att kalla det snö, men nästan. Det som låg på trädgrenar, löven på marken och alla biltak såg faktiskt ut som snö. (På marken var det plusgrader, så det blev faktiskt cykeln till jobbet idag också.)


 


Snö eller inte, får det mig att fundera på vintern. Har bestämt mig för att köpa längdskidor, så det är kanske dags att gå och titta på dem i helgen. Över jul- och nyårshelgerna är planen att vara i södra Dalarna, och där hoppas jag att det kanske är lite snö då så att jag kan använda dem. Säfsen som ligger knappt en och en halv mil därifrån har snögaranti i sina backar, men det säger ju inget om hur det ser ut i skogen. Jag hoppas i alla fall. Om inte borde det väl finnas snö senare under vintern när vi åker upp. Jag har inte åkt längdskidor på många år (förutom prövat på räfflade, dvs vallningsfria, hyrskidor där man vi staka sig i nerförsbackarna), så det ska bli roligt att ta sig några turer i vinter.


 


Någon som har rekommendation på längdskidor?

 
Written 757 weeks ago
35388 757 weeks ago

Marcus74

var lite vitt här med och jag börjar vänja mig vid det. Tycker det ser ut så varje morgon, men sen några timmar senare under morgonen så börjar det likna kall höst igen.