Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Mentalt i nästa steg, innan det nuvarande är avslutat

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu är det bara en och en halv vecka kvar på det 16 veckor långa kostprogrammet för viktminsking. Och vad det är svårt att fokusera på ett bra avslut!! I tanken är jag redan i nästa steg, då jag ska satsa på muskeluppbyggnad. Känns MYCKET roligare. Varför ska jag alltid ha så svårt när det börjar närma sig slutet på vilket "projekt" som helst? Det har gått så mycket bättre än vad jag trodde, så nu känns det liksom som att det inte är så mycket mer att kämpa för. Har de senaste veckorna fuskat lite grann... Men för att klämma ut det sista nu av de här dagarna har jag bestämt mig för att rapportera här vad totalresultatet blivit i vikt och mått. Det ger mig nog lite mer motivation... :)

 
Written 753 weeks ago
46116 753 weeks ago

JessicaW

Ja Madde, jag behöver verkligen sätta lite press på mig själv. För det är helt klart så som Nova säger, jag känner mig liksom lite klar redan med det här kostupplägget. Men jag SKA sköta mig, bättre utgångsläge inför träningen efter jul är ju något jag gärna vill ha.
31850 753 weeks ago

proppan2

Ser fram emot rapporten! :-)
46116 753 weeks ago

JessicaW

Jag äter bra mat bara, inget godis eller andra onyttigheter och så lite mindre än vad jag gör av med. Jag har under hösten satsat på att bli av med lite fett och det har funkat bra. Men nu känner jag mig ganska klar och det är väl bra det. :)