Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Man blir glad av djur

AddthisShare   FeedRSS feed  

Man mår verkligen mycket bättre när man får ha djur runt omkring sig. Den gångna helgen hade vi förmånen att rida på lördagen och igår träffade vi våra kompisar och deras underbara rottweiler. Igår var det en långpromenad inplanerad med våra kompisar och deras hund, men eftersom det regnade så mycket blev det en sommarlunch inomhus istället. Djur har en underbar förmåga att få i alla fall mig att koncentrera mig på nuet. Ikväll är det sista ridlektionen för terminen på ridskolan. Vad jag kommer sakna hästarna! Lite kommer jag få rida ändå under sommaren, men det kommer inte alls bli lika mycket.


 


Idag önskar jag verkligen att vi fick ha hund på jobbet. Är helt övertygad om att många fler än jag skulle må bra av det. Tyvärr finns det ju stackare som är allergiker, så på min arbetsplats får vi inte ha det. Men idag skulle jag ha behövt det. För usch vilken dag! Jag sov dåligt så jag är jättetrött, och dagen började med ett mail som gjorde mig skitförbannad. Det är när dagarna är såhär som det är en rejäl utmaning för mig att hålla mig borta från godis. När jag är stressad, arg, trött eller irriterad lugnar alltid godis ner mig. Inte bra. Att jag äter godis när jag verkligen är sugen är inget stort problem, för äter man ordentligt brukar det inte bli så ofta, och då stillas suget med bara någon liten bit. Låter jag bara bli att äta godis då skulle magen och hela jag säkert må mycket bättre. Men i eftermiddag SKA jag hålla mig borta från godiset. De människor jag inte är överens med just nu ska inte få mig att äta godis också…


 


Nu är lunchen slut och jag ska sätta igång och jobba igen.


 


Ha det bra!


 


/Jessica

 
Written 779 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 779 weeks ago

Linda Granath

Kämpa på i eftermiddag, det fixar du!
Vi får ha hund på jobbet, så mina två labbar ligger under skrivbordet. På vårt kontor har vi faktiskt fler hundar än människor vissa dagar.
39963 778 weeks ago

TinyPaws

ohhhh va underbart att få ha hundarna på jobbet, det vill jag med ha! Då skulle min lilla bus få följa med :) Nu får hon gå på dagis istället.

Förstår att du kommer sakna hästarna! Jag har ridit en 9 år eller så och älskar det och hästar! Men nu för tiden blir det inga hästar alls för min del =(
24608 778 weeks ago

bejjan

djur e de bästa som finns!! :o) har själv häst 3 katter å världens underbaraste hund!! de gör en alltid glad ;o)