Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Jobbigt, jobbigt, jobbigt, men funkar med suveränt program

AddthisShare   FeedRSS feed  

Den här omläggningen av kost är både lättare och jobbigare än vad jag trodde. Det är mycket lättare att hålla sig till vad jag ska äta, eftersom jag har fått ett så suveränt program av Madde J. Måste få passa på och säga att jag tror att Madde har hittat precis rätt nivå för min del. Tack snälla Madde!!! Tillräckligt med energi för att jag ska funka på jobbet och träna, samtidigt som maten är väldigt god och lätt att laga. Och vad mycket spännande och smarriga mellanmål som jag aldrig hade tänkt på själv!! Samtidigt är det jättejobbigt att vara hungrig eller sugen hela tiden. Men snart borde jag väl vänja mig. Jag har bestämt mig, så det är bara att stå ut.


 


Får jag gnälla lite över hur jobbigt det är känns det genast lite bättre. Det är lustigt hur man fungerar, men det känns faktiskt bättre när man fått klaga lite eller på något sätt tala om för någon annan att man är ”duktig”.


 


I lördags vägde jag 0,6 kg mindre än i måndags. Är tveksam om det bara var fett, eftersom det kan skifta rejält hur mycket vätska min kropp binder. Men jag blev glad över siffran, och hoppas på att det fortsätter att gå nedåt. Ifall jag går ner i snitt 0,25 kg i veckan är jag supernöjd.

 
Written 766 weeks ago
49441 766 weeks ago

peakXp

Bra gjort! Maten är ju alltid det jobbigaste tycker jag. Man kan träna nästan hur mycket som helst, men att stoppa i sig tillräckligt med kolhydrater, protein, fibrer och fan och hans moster både före och efter passen ÄR jobbigt. Lätt att slarva med kosten, men då är liksom träningen näst intill bortkastad den med. Så fortsätt kämpa på, you can do it!
46116 766 weeks ago

JessicaW

Vad glad jag blir för de uppmuntrande kommentarerna! Tack! Naturligtvis ska jag klara det här, men hade inte trott att det skulle vara riktigt så jobbigt. :)
Pictu 766 weeks ago

Lampfot

Det är ganska troligt att det är fett du gått ner. Jag tycker du ska va stolt! Jao det känns bättre när man får gnälla om jobbiga saker, hehe, tur Shapelink finns ;)
Klassiska antisug-grejer är ju att ta ett glas vatten, tugga tuggummi, dricka kaffe. Fast med måtta... Jag är en missbrukare av alla tre... :"P

Mest är det nog bara att härda ut. Tänk positivt och framåt!