Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Intressanta iakttagelser på gymmet

AddthisShare   FeedRSS feed  


Här om dagen när jag bestämde mig för att bara ta ett lugnt pass på gymmet pga regält ont i axlar och nacke och dålig sömn, fick jag chansen att studera folket på gymmet lite grann… Herregud vilka knäppisar det finns bland alla ”vanliga” människor (som faktiskt är i majoritet).


Iakttagelse nr 1: Två killar som springer på löpbandet i flip-flops. Förstår inte hur det funkar, de måste ju få kramp i tårna efter ett tag.


Iakttagelse nr 2: Mer upplevelse än iakttagelse – en kille frågar ifall han får köra emellan på kinesismaskinen jag tränar baksida axlar i. Visst, det är klart han får. Men tror ni inte att han kör världens längsta dropset och jag får vänta jättelänge innan jag kan fortsätta min träning.


Iakttagelse nr 3: Tjej som stannar upp i konditionsträningen och viftar med handen framför ansiktet. Är inte det en extremt löjlig rörelse?


Iakttagelse nr 4: Tonårstjej på löpbandet, iförd i minimal topp och byxor där linningen nästan sitter nere vid grenen. Hon går med vickande rumpa och viftande armar, som inte säger något annat än ”Titta på mig, titta på mig!” Ja, ja, det är väl inte alltid så lätt att vara tonåring…


Iakttagelse nr 5: Annan tjej som går på löpbandet. Hon har verkligen riktiga jättelökar, och vill absolut visa upp större delen av dem i linne med smala axelband och push up-bh. Är man inte på gymmet för att träna? Om hon var rädd om de där jättebrösten skulle hon stoppa in dem i tre träningsbh:ar för att få ordentligt med stöd, och kunna träna ordentligt. Men det verkar inte vara det som var syftet med hennes gymbesök.  


Nu är som sagt de flesta på gymmet helt vanliga och vettiga människor, några mindre rutinerade motionärer medan andra ser ut att vara rätt seriösa. Men ibland undrar man över vissa människor… På många sätt är de där knäppisarna roande. Sen kan man ju också fundera över vad andra tänker om en själv. Jag anstränger mig i alla fall för att visa hänsyn, plockar alltid undan efter mig och torkar alltid bort svetten efter mig själv. Sen kan alla piffiga människor säga vad de vill om min svettiga och ansträngda uppsyn. :-)




 

 
Written 755 weeks ago