Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Inte rädd för att hoppträna längre (med häst alltså)

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag åkte min man och jag iväg till vår bekanta som vi tar ridlektioner för. Det blev två pass, en timme vardera. Båda passen var inriktade på hoppträning och balans. Det är så otroligt roligt, för jag har äntligen hittat balansen och gunget. Vi började rida förra hösten och jag har varit rädd för hoppträningen, men nu har det äntligen släppt.


Efter ridningen blev det medhavd pastasallad inhandlad på 7elven. Sallad är så trååkigt. Man bara tuggar och tuggar och blir aldrig mätt. Men det är lätt att ta med... Så nu är jag hungrig och godissugen. Men snart ska det bli indisk mat och säkert några godisbitar till efterrätt. Det tycker jag att jag får. Tänker inte bli fanatisk. :) Känner mig ändå rätt duktig. Igår fick min man min efterrätt, och det är första gången någonsin det händer. Det brukar vara tvärtom. Min man äter nästan aldrig något sött, utan det är jag som är sockerråttan, men igår var det visst omvända roller. :)

 
Written 779 weeks ago
35388 779 weeks ago

Marcus74

Hemmagjord sallad är bäst!

Bra gjort att lämna i från sig efterrätten. Det klarar inte jag av.

Hoppas den indiska maten smakar gott!
20460 779 weeks ago

Sarikarhu

Härligt att rida. Vilken kanon bra träning. Undra om man skulle våga hoppa igen?? Det var annat när man var yngre, full fart över stockar och diken.
46116 779 weeks ago

JessicaW

Ja, rida är fantastiskt roligt. Förutom att man får lära sig kommunicera med ett stort djur och får fysisk träning, är det perfekt för att koppla bort alla andra tankar än på ridningen.