Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Det bästa sättet att bli av med godissuget...

AddthisShare   FeedRSS feed  

… är att göra något riktigt roligt.


 


Igår var en sån dag då allt kändes trist, och helt utan anledning dessutom. Saker som jag normalt blir glad av kändes bara som att jag struntade helt i. Då kommer automatiskt godissuget. Hade lust att gå köpa 200 g choklad och trycka i mig på en gång. Men… det gjorde jag inte. Men gud så godissugen jag var!!!


 


Jag såg inte ens fram emot att åka och rida på kvällen. Vilken vändning humöret tog när vi väl kom till ridskolan. Jag red en underbar häst och allting kändes så himla bra. Godissuget var som bortblåst och resten av kvällen kändes bara härlig. Att jag var småhungrig när jag skulle gå och lägga mig bekom mig inte heller, det goda humöret kompenserade.

 
Written 764 weeks ago
No_small_image 764 weeks ago

anha0013

Kul att du kunde stå emot suget :-). Varje gång man lyckas med det blir man förhoppningsvis lite starkare till nästa gång suget sätter in. Bra jobbat.
35388 764 weeks ago

Marcus74

Som sagt, bra att du stod emot. Att lura hjärnan genom att göra ngt roligt är nog helt rätt. När jag själv äter mkt godis är när jag är jag ofta lite rastlös eller så. Ska man äta godis så satsa på mörk choklad med hög kakaohalt, över 70%. Då får man ut maximalt av begäret! Jag kan rekommendera tidningen Aktiv träning. Står massor med bra kostråd där. Både bra recept och massa info om kosten, samt hur man ska hantera sötsug o viktminskning! Jag själv kämpar också för en lägre vikt.
46116 764 weeks ago

JessicaW

Tack så mycket för all uppmuntran och tipsen! Ska kollas upp. :)