Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
46116
  • Pages

  • No pages

JessicaW Link Blog

KvinnaJessica Wahlquist, 50year

I form igen som nybliven mamma

Dålig motivation trots resultat

AddthisShare   FeedRSS feed  

Man säger ju att motivationen kommer med resultaten, och det tycker jag stämmer för det mesta. Men när motivationen minskar trots att man fått resultat…. Där befinner jag mig nu. Jag har uppnått det särskilda målet som jag hade, och jag har svårt att formulera något exakt mål just nu.


 


Det har gått tolv veckor av de sexton som jag går på kostprogram för minskning av vikten. Jag har gått ner 4,6 kg under den tiden, och måtten över midja och mage har minskat med 5 cm, och övriga mått har minskat 1-3 cm. Resultaten är jag väldigt nöjd med. Sista veckan har jag dock stått still. Antagligen pga att det slunkit ner en del mat som inte borde hamnat i magen. Har inte ”orkat” vara hungrig. (Dock har tanken på godis faktiskt varit väldigt långt borta.)


 


Nu har jag fyra veckor kvar där jag hoppas att ca ett kilo till kommer falla bort. Det blir som en förberedelse för den period efter helgerna då jag tänkt satsa på att få mer muskler. Men fy fasiken vad svårt det är att hålla sig borta från mat när jag inte har ett mer specifikt mål än så!!! Min önskan är inte att bli smalare, men hårdare. Får försöka fundera fram ett bra, mer specifikt mål, men har ännu inget.


 


För att klara de närmaste veckorna ändå är min plan att ta dag för dag och se det som en utmaning att hålla mig till mitt program, inte fundera på hela veckor. Jag vet att jag kan klara det, men det är så jobbigt att aldrig få bli riktigt mätt, bara icke-hungrig. Har visserligen en ätdag i veckan, men det är inte tillräckligt. Vad jag längtar efter att köra ett riktigt tufft träningspass och sen kunna gå hem och få äta massor av bra mat. Det är en härlig känsla!!


 


Jaha, det är väl bara att bita ihop… Idag har det så här långt inte varit några problem.




 
Written 755 weeks ago
46116 755 weeks ago

JessicaW

Jag SKA klara det här!! Tack för stödet!
No_small_image 755 weeks ago

/en/profile

Håller med om att det kan vara svårt att fokusera när man redan nått sitt mål. Men jag hoppas att du fortsätter de sista fyra veckorna. Du kan ju ge dig en stor belöning när du klarat dem också. Så kanske det blir lite lättare att stå ut.
46116 755 weeks ago

JessicaW

Självklart ska jag fortsätta de fyra veckor jag har kvar! :) Får göra som du säger, tänka ut en riktigt bra julklapp till mig själv. Mycket bra idé.l