Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Snabba mellanmål på vägen

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female andreaab

Page_code

Document Snabba mellanmål på vägen Skrevet 1. sep 2005 11:39
No_medium_image Fra: -
Indlæg: 2
Medlem: 4385
Jag ska precis börja träna igen. Är en riktig "periodare" men vill verkligen hålla i träningen nu. Jag älskar att träna och tränar jämt under vissa perioder men det slutar alltid med att jag blir för trött på träningen och inte orkar ta mig iväg mer efter några månader. Har funderat på det här med kosten och att jag behöver äta mer och tänkte lägga in två mellanmål så min dag skulle se ut så här; frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Jag är tjej, 28 år, 175 cm lång och väger 63 kg. Mitt mål är mer muskler och mindre fett. Helt enkelt en mer deffad kropp men inte så att det går till överdrift. Jag har inte möjlighet att sätta mig ner och äta mina mellanmål utan behöver något som kan tas på vägen. Det vore kul att inte ha några hungerkänslor alls under dagen. Hur ska jag göra och vad ska jag äta/dricka? Fungerar det att använda sig av måltidsersättning eller blir det för mycket? (äta frukt känns för lite) Funkar det att använda någon typ av shake eller finns det nåt annat sätt? Snälla ge mig lite konkreta tips och förslag på vad jag ska stoppa i mig, det måste vara någorlunda ätbart annars slutar jag.

User Lews

Page_code

Document Skrevet 1. sep 2005 11:50
4772 Fra: Lund
Indlæg: 266
Medlem: 4772
Du sänder lite dubbla buskap tycker jag. Om du älskar att träna borde du väl inte ha någora problem? Känns inte som det är kosten som är det huvudsakliga problemet för din motivation i varje fall.
andreaabJag ska precis börja träna igen. Är en riktig "periodare" men vill verkligen hålla i träningen nu. Jag älskar att träna och tränar jämt men det slutar alltid med att jag blir för trött på träningen och inte orkar ta mig iväg mer efter några månader. Har funderat på det här med kosten och att jag behöver äta mer och tänkte lägga in två mellanmål så min dag skulle se ut så här; frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Jag är tjej, 28 år, 175 cm lång och väger 63 kg. Mitt mål är mer muskler och mindre fett. Helt enkelt en mer deffad kropp men inte så att det går till överdrift. Jag har inte möjlighet att sätta mig ner och äta mina mellanmål utan behöver något som kan tas på vägen. Det vore kul att inte ha några hungerkänslor alls under dagen. Hur ska jag göra och vad ska jag äta/dricka? Fungerar det att använda sig av måltidsersättning eller blir det för mycket? (äta frukt känns för lite) Funkar det att använda någon typ av shake eller finns det nåt annat sätt? Snälla ge mig lite konkreta tips och förslag på vad jag ska stoppa i mig, det måste vara någorlunda ätbart annars slutar jag.

User_female andreaab

Page_code

Document Skrevet 1. sep 2005 12:00
No_medium_image Fra: -
Indlæg: 2
Medlem: 4385
Nähä, tack för det inlägget. Det gav mig verkligen svar på frågan......

User Lews

Page_code

Document Skrevet 1. sep 2005 13:44
4772 Fra: Lund
Indlæg: 266
Medlem: 4772
Sorry, men jag sitter på jobbet, har inte tid att sätta mig in i inlägget ordentligt och ville att du skulle vidareutveckla lite :)
andreaabNähä, tack för det inlägget. Det gav mig verkligen svar på frågan......

User Danne77

Page_code

Document Skrevet 18. sep 2005 17:54
8118 Fra: Göteborg
Indlæg: 1
Medlem: 8118
Jag förstår vad du menar, jag har inte heller tid till att sitta ner någon längre stund på jobbet.Men ser du till och inte snåla onödigt mycket på frukosten så räcker det iallafall för mig med en proteinshake och en frukt till mellanmål, ha i mindre vatten/mjölk i shaken så blir det mer mättnadkänsla, lite tjockare, och sen det självklara ...........mycket vatten.

User_female eva-lotta

Page_code

Document Skrevet 18. sep 2005 18:46
6 Fra: Solna
Indlæg: 27
Medlem: 7488
Har du möjlighet att göra i ordning något på morgonen / kvällen innan och ta med dig? I så fall finns det ju en uppsjö av saker man kan äta på stående fot. En sallad på tonfisk, rödlök och keso, t.ex. Smoothies på minimjölk, yoghurt, banan och bär. Linssallad m olika tillbehör. Bulghursallad. Etc ...

    AddthisDel   FeedRSS feed