Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Diet

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User softaAndy

Page_code

Document Diet Skrevet 25. jan 2006 18:30
7683 Fra: Stockholm
Indlæg: 138
Medlem: 7683
Här hade jag tänkt att man kunde disskutera olika dieter, hur man går till väga för att förbränna och inte lägga på sig fett. Den första frågan kan ju komma från mig. HUr lägger man upp träningen med all fettförbränningsträning och vad är den bästa fettförbränningsträningen? Ska man käka massa dietpiller eller räker det med att kolla över maten ordentligt?

User_female eva-lotta

Page_code

Document Skrevet 26. jan 2006 08:35
6 Fra: Solna
Indlæg: 27
Medlem: 7488
Så som jag har förstått det, är de allra flesta viktminskningspiller pengar rakt i sjön. Det verkar inte finnas några bekväma genvägar som har kunnat beläggas i några större vetenskapliga / praktiska studier. (nu tänker jag på tillskotten som finns tillgängliga i handeln, inte mediciner eller alla hälsovådliga, mer eller mindre olagliga preparat) Men ta gärna ett tillskott av Omega-3. Om någon vet mer, så överbevisa mig gärna :)

User TigerKing

Page_code

Document Diet - Know How Skrevet 26. jan 2006 14:55
9346 Fra: Lund
Indlæg: 36
Medlem: 9346
Jag anser att du har alldeles rätt, det finns inga genvägar till viktminskning genom preparat eller diet-piller och allt som finns. Visst finns det saker som hjälper dig att förbränna fett och få dig att gå ner i vikt, gäller samma för medecin. Men ärligt talat funkar inte detta i längden, och det är i längden man vill behålla resultat eller? det enda som gäller i längden om du vill gå ner en viss vikt och bygga muskler är se över kosten och träningen. Samtidigt som man äter rätt, finns hur många tips som helt med kosten så måste man träna. Där är genvägen många glömmer.... träna, det är den röda tråden i det hela. Man kan inte sitta på sin röv och inte äta och sedan tro att man går ner i vikt och mår bra. Nej, ät rätt och träna rätt, punkt slut. Tänk också över att man skall må bra av maten också, så man får i sig vad man behöver. jag anser inte det är bra att gå på diet för att sedan går 99 % ändå upp igen, utan det är en ändring av livsstil. Det är det enda som funkar ! Ge gärna en reply :) . // TigerKing

User Danne78

Page_code

Document Skrevet 26. jan 2006 21:05
No_medium_image Fra: Borås
Indlæg: 17
Medlem: 9365
Det är som alla säger: man måste göra jobbet själv när det gäller träning. En sak vad gäller dieter så finns det en bok som heter "Body for life" skriven av en fitnessguru vid namn Bill Phillips, både på engelska och svenska. Handlar om att äta minst sex gånger per dag och träna kondition och styrka varannan dag. Bygger även på ett 12 veckors schema. Detta funkade för mig, men jag ökade träningsdosen mot vad det stod i boken. Sedan fungerar morgonpromenader innan frukost bra för förbränningen.

User softaAndy

Page_code

Document Skrevet 18. feb 2006 21:06
7683 Fra: Stockholm
Indlæg: 138
Medlem: 7683
Hur ska jag göra för att bränna maximalt med fett? Ska prova från april-juni att "deffa". Vad är det jag ska göra? morgonpromenader, testcykel, kvällspromenader? Konditionsträning på gymmet? HUr ska kosten se ut? Finns det bra tillskott som inte kostar en förmögenhet? Helt enkelt (eller svårt) hur och vad ska jag göra för att nå bra resultat av deffen?

    AddthisDel   FeedRSS feed