Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

nolofsson Link Blog

ManNiklas Olofsson

nolofsson's Blog

Semester och barfotalöpning

AddthisDel   FeedRSS feed  

Kom hem igår efter 3 veckors semester med familjen i Thailand. Har haft det super skönt med sol ,bad masage och massor av god Thai-mat. Det enda tråkiga var att jag missade Shapelink-träffen och posekursen. Hade varit väldigt kul att vara med på det.


Efter inspiration från Marcus74 så blev det flera barfotapass på stranden. Vilken otroligt skön kännsla att springa barfota endast i ett par tunna shorts. Sprang ca 5km varje gång. Var lite orolig att man kanske skulle få ont någon stans men det var inga problem. Till skillnad från när jag springer med skor tog det betydligt hårdare på vader och ryggslut. Trodde att jag skulle vara själv som sprang på stranden med det var faktiskt ganska mycket folk som sprang dock hade dom flesta skor.


Känns lite jobbigt att klä på sig en massa igen när man ska ut och spring och dessutom klämma in fötterna i skor igen.

 
Written 750 weeks ago
35388 750 weeks ago

Marcus74

Vad kul att du tillslut testade barfotalöpningen. Är ju en sådan härlig känsla. Jag kommer trolgitvis alltid att springa barfota på stranden när jag är utomlands. Beroendeframkallande! Du springer mindre på hälen o mer på hela foten. Är troligtvis därför som det tar mer på vaderna. Hur långt var det möjligt att springa åt ett och samma håll?