Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Toppen vecka!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Tjena alla träningsglada !


Hoppas att ni haft en toppen vecka. Jag har varit riktigt nöjd med veckan som varit. Det har flytit på bra med det nya sättet att träna och skillanden känns i kroppen. Syns lite med faktiskt:)


Jag har dragit ner på löp träningen nu, mycket på grund av mina onda knän inte pallar trycket för över milen längre. Jag går nu på massage och laserbehandlingar för benen och hoppas att det ska hjälpa till. Kör alltså benen i gymmet nu endast lätt, och kompletterar med lätta jogg rundor på runt 5km i stället och lite långpromenader med hunden. (som nu vuxit till sig och skulle förmodlingen orka gå hur långt som helst bara hon slapp kopplet)


Har tappat vikt så jag står nu och stampar på målvikten 60kg!! Helt galet känns det, dock har vikten för mig numera blivit oviktig igentligen. Tappat fettprocent från 26% till 19%. Detta känns dock väldigt relevant. Ett bevis på att allt har funkat precis som det ska.


Allt går alltså enligt planerna. Nu ska det byggas vidare på detta utgångsläge jag står i nu. Kroppen ska få mer former, då jag under tiden jag gått ner i % även blivit klenare :( tillhör jag vet. Men jag börjar att komma tillbaka. Och det känns bra. Så nu är det äta riktigt bra mat och träna sten hårt hela hösten och vintern för att nå toppformen till sommaren.


Detta har varit en riktigt rolig resa, och jag kommer aldrig någonsin att sluta träna, ge upp som jag gjort så många gånger förut.


Jag har en ny livsstil, äntligen.

 

Attached images

23fe4c524796381ce1874b2fa427c7a5
 
Written 710 weeks ago
35388 710 weeks ago

Marcus74

imponerande med din nviktnedgång till din målvikt. Själv tycker jag att de sista 5-6 kg är grymt svåra att gå ner.
61534 710 weeks ago

NailShop

Ja de sista kg är jäkligt sega faktiskt. Men jag har kört på så det har fått ta tid. Mycket tänkande på maten och lite konditions träning. Men det går om man är lite envis! Tack