Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Tiden räcker inte till..

AddthisDel   FeedRSS feed  

Nä det är ju så emellanåt att tiden inte räcker till när det finns så mycket som behöver göras, som man måste göra och sånt man vill göra så klart. Det har mellan farandet till skolan, jobbet och gymmet inte funnits tid för något bloggande på bra länge. I bland får man prioritera bort saker helt enkelt.


Min träning har fått ta en del styk, och en del styrke träningspass har blivit ersatta med en himla massa promenixande på grund av valpen jag skaffade mig. Jesus vilken energi hon har, hade man haft hälften hade jag varit nöjd. Men det har ändå funkat bra tycker jag.


Har grymt mycket i skolan och ska försöka att bli färdig innan jul är det tänkt för att sedan kunna göra högskoleprovet till våren och söka till högskolan till hösten.


Jag undrar just vad det ska bli av en när man blir stor :)


Något ljus i mörkret är ändå fitness festivalen i dec, det ska bli såååå otroligt roligt att åka dit. Är det några fler som ska besöka mässan? Eller tävla kanske?


Ha det gött!

 
Written 705 weeks ago
61534 705 weeks ago

NailShop

Shit... nu fick jag ångest på riktigt! Jag ska ju plugga Folkhälsa i 3år start till hösten... Jag tar åt mig rådet fullt ut!
34613 705 weeks ago

Torpabo

Sant att man kan öka mycket när man läser men jag tror nog att dina nya vanor kommer sitta i och att du lyckas hålla formen. Det är nog värre om man som jag redan hade dåliga vanor innan man fastnade vid skolbänken.
61534 704 weeks ago

NailShop

Nu ska jag vara ärlig.. jag satt här och pluggade språksociologi nu precis! Klämmer en bakelse samtidigt.. kl är halv elva på kvällen!!!!!!
Det är riktigt skrämmande.. jag känner inte igen mig själv.. Och så har magen blivit fluffig.. åhh.. måste hitta tillbaka. F.....n rent ut sagt!!